Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pravi muškarac ne samo da zna da uteši lepim rečima, već preduzima i odlučne akcije!

Svaka žena traži muškarca sa određenim osobinama, ali bez ovih karakteristika ne treba napraviti ni korak do oltara.

Ako vaš dečko ili suprug ima neke od ovih osobina, to je idealno.

1. On vam pomaže u kućnim poslovima u domaćinstvu

Nikada nemojte dozvoliti da se osećate kao njegova lična sobarica. On shvata da imate puno obaveza i uvek je spreman da vam pomogne u čišćenju kuće. Naravno, ponekad će progunđati, ali koji muškarac to ne radi?

2. Uvek vas podržava, čak i kada pravite greške

Svi pravimo greške, ali kada se to desi, tvoja druga polovina treba uvek da vas podrži. Čak i ako niste u pravu. U svakom slučaju, vaš suprug treba da vam pomogne.

3. Obraća pažnju na detalje

To ne znači da mora da zna svaki detalj iz vašeg života, ili npr. kakvu ste haljinu nosili na dan kada ste se vas dvoje upoznali. Ali, mora da zna koliko šećera može da sipa u čaj i koja je vaša omiljena pesma.

Kuvanje ručak ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

4. On je mudar, a ne samo pametan

Od velike je pomoći kada pored sebe imate nekog ko može da vam objasni nešto što ne razumete, na primer kvantnu fiziku. Ali, još važnije je da može da nađe izlaz iz običnih životnih problema. Ako je u stanju da vam da dobar savet, na primer, nakon svađe sa majkom, onda imate sreće.

5. On zna kako da podigne vaše raspoloženje

Kada se osećate loše, vaš partner uvek zna kako da vrati dobro raspoloženje: ispriča vic, ili vas podseti na neki događaj koji će učiniti da se osećate bolje.

6. On zna kako da napravi kompromise i pregovore

Idealan muž može naći zajednički jezik sa policajcima, vodoinstalaterom, komšijima… vašom majkom.

7. Ne zaboravlja na vaše probleme

Muškarci obično imaju poteškoća da se fokusiraju na više od jednog zadatka istovremeno. Ali, onaj ko vas voli zna da su vaši problemi prioritet i neće dozvoliti da stoje po strani.

Seks zavođenje vođenje ljubavi krevet ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

8. Vaše mišljenje je važno za njega

Supružnici pre svega moraju biti dobri prijatelji. To ne znači da vaš suprug treba da zna sve detalje o vašem životu i odlučuje o svakom vašem problemu, ali donošenje zajedničkih odluka predstavlja ključni element srećnog braka.

9. Ne bojte se teškoća

Pravi muškarac ne samo da zna da uteši lepim rečima, već preduzima i odlučne akcije. U teškim situacijama, on je uvek spreman da vam ponudi rame za plakanje.

10. On ume sam da napravi večeru

Moderne žene veruju da je momak koji izgleda muževno i ume da kuva savršen muž. Ne mora da priprema komplikovana jela i deserte – čak i lepo servirana kriška lubenice na tanjiru će učiniti ženu srećnom.

Komentari (3)

XXL

15.08.2018 13:57

I da nosi papuče na nogama.

Mare

15.08.2018 16:18

Са нескривеним поносом могу да кажем да испуњавам свих 10 услова 100%. Чак десети и више јер кувам и спремам све оброке, спремам славу, празнике, дружења итд. Кувам за медаљу, према општем признању свих који ме познају. Одлично зарађујем за наше појмове. И што је најлепше, сретно сам разведен већ 18. година и тај статус немам намеру да мењам ни за све девојке и паре овог света. Једном сам брутално повређен од стране бивше жене и не пада ми на памет да се више качим на тај фазон. А имам све .....

Emily

16.08.2018 14:42

Želim da podelim sa svetom kako sam vratio mog muža za samo 24 sata, uz pomoć velikog čarolija pod imenom Dr Ogundele, video sam njegov kontakt na internetu, on je veoma moćan i iskren, moj muž me ostavio 7 godina prošao da budem sa drugom samo zato što nisam mogao da imam dete za njega, a Dr Ogundele ga je vratio za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-poštom: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445