MUŠKARCI I ŽENE SU SLOŽNI Poza JEDNOROG je novi trend u se*su! Kada vidite zašto, odmah ćete je probati!

Ova seksualna poza je hit u spavaćim sobama. Probajte pozu jednoroga i zaboravite na tradicionalne seksualne poze.

Seks, strast, par, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Malo ljudi je čulo za to, ali vreme je da saznate nešto novo i uvedete male promene, ako ne želite dosadnu rutinu u svojoj spavaćoj sobi. Ako vam je dosadno sa tradicionalnim seksualnim pozama, morate pokušati sa pozom "jednoroga". Ova poza će vam pružiti nezaboravan orgazam i dubinsku penetraciju.

Kako izgleda poza "jednorog"?

Potrebno je da sa svojim partnerom legnete na jednu stranu, tako da su vaša lica usmerena u jednom pravcu. Pozicija vaših tela bi trebalo da bude slična pozi "kašika". Partner nežno treba da prebaci svoju nogu preko vaše, tako da se vaša stopala dodiruju. Istovremeno, partner koji leži na bočnoj strani podiže jednu nogu do vrha i oslanjajući se na lakat i podržava nogu ispod kolena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

| Binding

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Ova poza omogućava partneru da ima drugu ruku slobodnu kojom može da miluje svoju partnerku. U ovom položaju, partner određuje tempo kretanja i određuje dubinu penetracije.

Položaj "jednorog" zahteva od partnera da bude u dobrom stanju, a od partnerke da istegne telo. Ako želite da eksperimentišete u krevetu, volećete "jednorog" pozu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi