seks, loš seks, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Svaka veza dođe do tačke u kojoj partneri počnu da pokazuju svoje "pravo" lice i male prljave tajne. Jedna žena rešila je sa svima da podeli naviku svog supruga koja joj se uopšte ne sviđa.

"Polako ludim zbog suprugove odvratne aktivnosti. Ne mogu to više da podnesem, ali opet mislim kako treba da prihvatim da niko nije savršen. Pokušala sam na lep način s njim da razgovarati o tome, ali ništa nismo postigli. Previše me sramota da pitam o tome nekoga u stvarnom životu, a želim da znam da li sam nerazumna jer mi to smeta", napisala je žena.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"On ima 31 godinu, u braku smo godinu dana i ta njegova navika je isplivala tek kada smo se venčali. Imam dovoljno godina i iskustva da znam kako je to normalno kod muškaraca, ali on smatra da je u redu "završiti posao" po posteljini dok mene nema. Jednom kada sam došla, osetila sam smrad, sela sam na krevet i shvatila da mi je ruka na mrlji od njegove sperme", požalila se žena i nastavila:

“Nastavio je to da radi, a kada sam mu rekla da znam, naljutio se i rekao kako je nemoguće da to saznam i počeo da me optužuje da njušim čaršave. To je odvratno. Definitivno nisam mislila da je takav", rekla je.

Da stvar bude još gora, žena se požalila kako suprug uopšte ne provodi kvalitetno vreme s njom kad su zajedno. Umesto da uživaju u intimi, on stalno visi na sajtovima i čita po celo veče.

 

"Ponekad mi se čini da mu idem na živce. Osećam se kao da imam ljutitog tinejdžera i nemam pojma kako to nisam pre shvatila", napisala je jedna devojka u komentaru.

Drugi korisnici su izrazili šok u komentarima, a mnogi su joj otvoreno rekli neka ga ostavi.

"Šta je pozitivno u svemu tome? Čini se kao noćna mora i zaista ne vidim zašto bi ostala u tom braku, oprosti", neko joj je napisao.

Komentari (3)

VladimirR

21.10.2018 18:57

"Da stvar bude još gora, žena se požalila kako suprug uopšte ne provodi kvalitetno vreme s njom kad su zajedno. Umesto da uživaju u intimi, on stalno visi na sajtovima i čita po celo veče." Ko će ugoditi ovim ženama?! Moja se bunila da samo na to mislim jer smo skoro svakog dana po nekoliko puta kvalitetno konzumirali brak. Pa nisam je ženio samo zbog varjače i pegle!

zora vukasinovic

21.10.2018 20:23

bjezi more od njega idi u zadrugu i penale da ti puca Lakic Balerina nas pohohotni pastuv od beiograd.

Naki

22.10.2018 12:03

Pa snajke ulepsajte odnose po par puta dnevno mali maste i on nece zuljati vrsnika ja to kad pitam zenu da se intimiziramo u mojih 56 par puta nedelnjo ona me gleda belo i kaze da samo na ribu mislim