KAMA SUTRA TAJNE ZA EKSPLOZIVAN SE*S! Pomoću ova 3 saveta svaki put ćete doživeti orgazam!

Mnogi Kama Sutru doživljavaju isključivo kao zbirku seksualnih poza, ali ona je puno više od toga.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Osim seksa, drevni tekst fokusira se i na odnos između ljubavnika, ali i na samu ljubav. Iako se rado o savetima starima nekoliko tisuća godina, većinu pravila o kvalitetnom ljubavnom i seksualnom odnosu lako je primeniti i danas.

Za drevnog indijskog mislioca Vatsyayana koji je napisao Kama Sutru seks je dio prirodnog balansa života, a u nastavku pročitajte njegova tri pravila za maksimalno seksualno zadovoljstvo.

Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora biti dobro odrađena. Pritom predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi.

Osim toga važno ljubavniku na sve moguće načine pokazati da ga volite i želite, a u tome najveću ulogu uz dodire imaju i reči.

Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca sada bi pomislila kako je logično da onda oni prvi dožive vrhunac, ali Kama Sutra se ne slaže s tim.

Naime, žena ima prednost kada je u klimaks u pitanju, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, seks nije samo fizičko zadovoljstvo nego ga moramo posmatrati kao nešto puno značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja to je povezanost ljubavnika veća. Seksualni odnos je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

 

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi