TRAJNE POSLEDICE! Ovo su najopasnije poze u seksu, izazivaju teške POVREDE, a jedna može i da SLOMI PENIS!

Obratite pažnju!

Seks
Seks, Foto: Shutterstock

Povrede tokom seksa poprilično su retka pojava, ali ipak znaju da se dogode i uglavnom su ozbiljne.

"Do povreda najčešće ne dolazi zbog toga kako, već gde vodite ljubav", kaže dr Debi Herbenik, autorka knjige Odlični u krevetu. Neka mesta i poze jednostavno su opasnije od drugih pa mogu uticati na rizik od povrede i dovesti čak i do "slomljenog penisa".

Ovo su TAJNE NAJBOLJIH ljubavnika!

Ovo su četiri najopasnije seksualne poze, koje bi trebalo da izbegavate ili barem koristite sa dozom opreza:

1. Kuhinja

Muškarac stoji na prstima dok žena sedi na kuhinjskoj radnoj površini ispred njega. Ako muškarac promaši metu i nacilja previsoko ili prenisko, može udariti preponsku kost ili radnu površinu i zaraditi penilnu frakturu. Svaka pozicija u kojoj muškarac stoji na prstima može biti opasna.

OVO je NAJGORE što može da vam se dogodi u toku ONIH STVARI!

2. Lopta za vežbanje

Seks na ovakvoj lopti može zaista da vas uzbudi, ali budite oprezni. Dr Herbenik naglašava da su prelomi penisa česti u bilo kojoj seks pozi u kojoj penis u potpunosti izlazi iz vagine i onda ulazi nazad.

3. Kaubojka s naginjanjem unazad

Muškarac leži na leđima, a žena sedi na njemu. Standardno. Ali problem nastaje kada se žena, umesto da se nagne prema napred i drži ruke na muškarčevim grudima, naginje jako unazad. Penis se u ovakvim slučajevima pritiska može istegnuti, što vremenom može da dovede do Pejronijeve bolesti i savijenog penisa u erekciji. To može seks da učini nemogućim.

Pet trikova u ORALNOM SEKSU, zbog kojih će vas muškarac gledati kao boginju

4. Stojeća misionarska poza

Muškarac u potpunosti drži ženu, naginje se unazad i savijanjem kolena ženu diže i spušta na svom penisu. Ovakve akrobatske poze mogu dovesti do problema sa leđima kod muškaraca, a uvek postoji i rizik gubitka ravnoteže i pada.

Tantrički seks
seks, Foto: Shutterstock

 PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: Pera Detlic
  09/07/2018 - 09:02
  Ako muskarac ima analni sex sa zenom a ona prdne moze li da slomi penis... ajde prestanite da plasite narod nista nece da se slomi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs