OPREZ! Ovo su četiri najveće opasnosti oralnog seksa!

Oralni seks se tradicionalno smatra zagrevanjem i vrstom predigre pre seksualnog odnosa.

Orlani seks, banana
Orlani seks, Foto: Profimedia

Međutim, malo ljudi zna da ova vrsta seksa skriva mnogo negativnih tajni. Dakle, postoji nekoliko opasnosti kojima se izlažete ukoliko primenjujete oralni seks sa partnerom.

1. Oralnim seksom možete biti inficirani ljudskim papiloma virusom (HPV), koja je odgovoran za mnoge vrste genitalnih kancera, naročito u ženskom telu - za rak grlića materice.

2. Naučnici su ustanovili da oralni seks može dovesti do razvoja malignih tumora usne šupljine mnogo brže nego što to čine alkohol i nikotin.

3. Ako imate oralni seks sa više od šest partnera, rizik od raka grkljana za vas je povećan 9% više nego kod žena koje to rade sa jednim čovekom tokom života. Kod pušača stepen ove opasnosti je povećan tri puta, dok je kod alkoholičara povećan dva puta.

4. Ako tokom oralnog seksa zaista dobijete papiloma virus, rizik od raka grkljana za vas je uvećan 32 puta.

Oralni seks
Oralni seks, Foto: shutterstock

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Prometej
  02/05/2018 - 18:02
  Sve u tekstu se zasniva na "možete biti ...". Može nekoga da ubije grom ili da mu padne cigla na glavu, pa ipak idemo i šetamo po kiši i po gradu. Možda bi trebalo napisati kojim opasnostima su izloženi muškarci kad ženama pružaju oralni seks. Ali za hrabre nema straha. Neka bude lepo, pa koliko god da traje. ;-)))
 • Korisnik: Marko
  02/05/2018 - 16:57
  pa ako joj partner ima duzi od 20cm normalno da ce joj ga do grkljana gurnuti. ..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi