Ovaj tretman pomaže ženama da dožive ORGAZAM!

Probajte!

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Seks, par, stras, ljubav, zavođenje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Seksualna disfunkcija kod žena (FSD) uključuje probleme sa dostizanjem orgazma, seksualnom interakcijom ili bolom tokom odnosa. Od FSD-a pati 50 posto žena. Međutim, stručnjaci su našli alternativni put za poboljšanje sekusalnog života.

Postoji velika razlika kada je u pitanju dostizanje vrhunca kod muškaraca i žena. Naime, 64 posto žena doživi orgazam, u poređenju sa 91 posto muškaraca, prema Nacionalnoj studiji seksualnog ponašanja u Velikoj Britaniji.

Zatekao sam ženu usred seksa s mojim najboljim drugom, a onda sam uradio nešto zbog čega ću se kajati celog života!

Naučnici sa Univerziteta u Mičigenu pronašli su, kako kažu, malo bizarnu metodu koja povećava seksualni užitak kod žena, intenzivira orgazam, ili dovodi do orgazma žene kojima je do sada bilo teško da ga dostignu.

Oni su svoje testiranje sproveli na devet žena sa FSD-om. Ženama su dati mali elektro šokovi na njihovim zglobovima blizu tibijalnog nerva, kao i u genitalnom području.

Svaka od njih primala je ovaj tretman u trajanju između 12 i 30 minuta jednom nedeljno, a razultati su bili i više nego zadovoljavajući.

Prema zaključcima objavljenim u „Neuromodulaciji“, osam od devet žena potvrdilo je znatno poboljšanje seksualnog života. Rekle su da im više nisu bili potrebni veštački lubrikanti, kao i da su počele da doživljavaju mnogo intenzivnije orgazme.

DA LI VAGINA MOŽE DA SE "PROŠIRI" SE*SOM?! Ovo je prava istina o tome!

Naučnici veruju da je to tako zato što je tibijalni nerv povezan sa kičmenom moždinom, koja, potom, prenosi stimulaciju do karlice.

Dr Prijanka Gupta, koja je učestvovala u istraživanju, kaže da ova studija donosi nov, alternativni metod za tretiranje FSD-a, koji nije farmakološki.

Pored toga, britanski Dejli Star preneo je savete drugih stručnjaka kako da lakše doživite orgazam i poboljašte život u krevetu.

Bosiljak

Verovali, ili ne, ova biljka čini čuda, kaže nutricionistkinja Kasandra Barns.

„Bosiljak ubrzava cirkulaciju, stimuliše seksualnu želju i povećava plodnost.“

Preporučuje se ulje bosiljka u ishrani, ili ulje za telo.

Komunikacija je ključ

Ovo možda nije neka novost za rešenje ljubavnih problema. Međutim, baš oni mogu da se odraze na situaciju u krevetu na duge staze. Naime, dr Merilin Glenvil objašnjava da naše telo predstavlja prirodni odgovor na probleme koje imamo, pa samim tim može da dođe do pada libida.

SAŠA JE IZNAJMLJIVAO STAN ZA SEKS: Doživeo je ŠOK kada je otkrio da ga zapravo daje LJUBAVNIKU svoje devojke

Pokrenite svoje telo

„Fizička aktivnost je ključ za održavanje seksualnog apetita“, kaže nutricionistkinja Šona Vilkinson. To je tako zato što fizička aktivnost ubrzava cirkulaciju i održava nivo energije u telu. Što su ovi parametri veći, to je vaš seksualni kvalitetniji, ističe ona.

Vilkinson preporučuje makar 20 minuta fizičke aktivnosti u toku dana za rezultat koji će vam se duplo vratiti.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi