OSTAVIO JE SAVRŠENU ŽENU I PORODICU ZBOG AFERE SA MLAĐOM KOLEGINICOM: Njegov izgovor će vas razbesneti!

Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presrećan. Moja žena je bila prelepa, imala je smisla za humor, puno se smejala. Bili smo zaista srećan par.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogima može da se čini kako velika porodična kuća, porodica s dvoje dece i dobar posao zvuči kao savršen život. Ipak, jedan muškarac, koji, tvrdi, nikada nije varao, ostavio je to sve zbog 10 godina mlađe žene.

Svoju priču je anonimno ispričao i priznao zašto je to učinio.

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presrećan. Moja žena je bila prelepa, imala je smisla za humor, puno se smejala. Bili smo zaista srećan par. "

Iako zvuči kao kliše, kada su se rodila deca, to je sve promenilo u njihovom odnosu. Nisu promene bile odmah jasno vidljive i nagle, događalo se to polako, tvrdi.

"Moja bivša žena je predivna majka, požrtvovna, brižna, sve bi uradila za decu, no ja sam tu postao suvišan. Za mene nije bilo više dovoljno vremena ni pažnje i počeli smo da se udaljavamo jedno od drugog. Briga za decu iscrpljuje pa i ono malo vremena koje smo uspevali da nađemo samo za sebe, nismo provodili kao pre, u razgovoru, seksu, izlascima... Slobodan vikend bez dece samo za nas dvoje bila je nemoguća misija, a i preveliki stres za moju bivšu ženu da ih ne vidi puna dva dana. Nije mi na padalo na pamet da ostavim suprugu, nadao sam se da će se stvari promeniti kada deca budu malo starija i da ćemo se ponovo naći kao par.

Svađa raskid prevara plač problemi
Foto: Shutterstock

Ipak, na poslu je upoznao 10 godina mlađu ženu. Bila je lepa, prirodna i kliknuli su na "prvu". Godinu i po bili su prijatelji, a onda je jedno veče pomešano s alkoholom učinilo svoje. Ipak, ta veza nije dugo trajala jer je nova ljubav u njegovom životu bolovala od anksioznosti i to je bilo jako teško uskladiti s njihovim potrebama, pojasnio je.

Zaključio je i kako je odlučio da kaže svoju priču da bi dao primer drugim ženama kako ne bi trebalo da zaborave na emocionalne potrebe svojih supružnika, jer upravo ta emocionalna udaljenost od njegove supruge navela ga je da padne drugoj u zagrljaj.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ostavljena
  24/11/2018 - 14:45
  Mozda da i muzevi malo preuzmu sve te nabrojane obaveze od zene a ne da budu sebicni skotovi.Ko da nama ne treba vreme za sebe?!?!tako i moj ostavio mene i dete zbog sexa sa tudjom zenom.Srecnija sam sad sama nego sa sebicnim covekom
  • Mama @Ostavljena
   24/11/2018 - 17:53
   Draga, bravo za tebe. Oni su umorni od "posla" a jel pita nas od cega smo mi sve umorne i jos treba da idemo i da radimo. Eto ih tamo.
  • Kljh52 @Ostavljena
   25/11/2018 - 09:20
   Kako ste to otkrili? Zna li i druga 'ostecena strana'? P. S. Slazem se sa Vasim stavom u potpunosti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi