Samnta Iks
Screenshoot Youtube
Samnta Iks

Screenshoot Youtube

Samnta Iks, Foto: Screenshoot Youtube

Poznata je pod nadimkom Samanta Iks, a pravo ime joj je Amanda Gof. Vodi elitnu eskort agenciju i ima toliko bogato iskustvo da tvrdi kako zna onu jednu stvar koju muškarci priželjkuju u krevetu. Kaže da je otkrila tajnu savršenog seksa - i ne, nije ono na šta se pomislili.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- To je predigra. To je znati kako da se uzbudite. To je pružanje zadovoljstva u tolikoj meri da vam se prsti na nogama grče, a lice vam postane rumeno.

Muškarcima se sve vrti oko ega. Jednom kada znaju da se dobro zabavljate zahvaljujući njegovim veštinama u spavaćoj sobi, oni će se dobro provesti - pojasnila je.

Naglasila je kako bi svaka žena trebalo da zna šta je uzbuđuje tako da bi mogla partnera usmeriti na to šta da učini.

- Ako znate istražiti tuđe telo, tada morate istražiti i svoje. Kako bi on mogao znati šta vas dovodi do orgazma, ako to ne znate ni same - upitala je.

Inače, i trajanje seksa je ženama važno. Kompanija "Aussie Prolong" objavila je najnoviju statistiku do koje su došli anketiranjem žena.

Za žene starosti od 45 do 54 godine idealno trajanje seksa je u proseku 16,07 minuta. One mlađe, od 36 do 44 godine, uživale bi mrvicu duže - 16,12 minuta.

Ipak, za najviše ispitanih žena, njih čak 78,3 posto, kvalitet je ipak na prvom mestu dok 65,4 posto žena smatra da muškarci podcenjuju moć maženja i želele bi više intimnosti i prije, ali i nakon seksa.