penis
Profimedia
penis

Profimedia

Koliki mu je kažiprst?, Foto: Profimedia

Ako želite da saznate kakav će otprilike biti seks sa novim dečkom i pre nego što do toga dođe, nema potrebe da mu gledate u međunožje, a ni u stopala, jer bapska priča o povezanosti veličine stopala i penisa ne pije vodu. Umesto toga, pogledajte mu šake.

Naime, naučnici su sproveli zanimljivo istraživanje kako bi otkrili moguću vezu između dužine pojedinih prstiju i penisa. Oni su merili razliku u dužini kažiprsta i domalog prsta i, prema njihovim tvrdnjama, razlika u njihovoj dužini određuje i dužinu penisa. Oni su to istraživanje obavili nad 144 muškarca. Njihov zaključak glasi da što je veća razlika u dužini ova dva prsta, znači da je i penis veći.

- Prema našim rezultatima, što vam je kažiprst kraći u odnosu na domali prst, to vam je penis veći - kaže dr Tae Beom Kim, a on tvrdi da je to posledica hormona koje majka ispušta još u trudnoći, jer ako su izloženi većoj količini testosterona, veća će biti i razlika. S druge strane, žene su u materici izložene estrogenu, zbog čega su im prsti otprilike jednake veličine.

Uz to, kako kažu ovi istraživači, muškarci sa upadljivo nejednakom dužinom prstiju uglavnom imaju muževnije crte lica i privlačniji su ženama.

Komentari (5)

VladimirR

14.06.2017 09:04

Upravo sam zakazao operaciju skraćivanja kažiprsta. Ala ću da za*ebavam ženskeeeee.

Pera

14.06.2017 11:13

@VladimirR - Samo citiram vas tekst - što je "veća razlika" u dužini ova dva prsta, znači da je i penis veći. - što vam je kažiprst "kraći" u odnosu na domali prst, to vam je penis veći. Sta je tačno da čovek ne krati prst bez razloga.

VladimirR@Pero

14.06.2017 11:49

Pero, šta predlažeš? Da produžim domali? Samo da vidim kako žene reaguju kada vide prste u toj razmeri. Penis ne bih prepravljao, dobro je vršio posao ovakav kakav je.

Bane

14.06.2017 19:03

Ko li se samo doseti ove budalastine?! Mislim, ove "vesti". Koji prsti se zeenama gledaju, sta kaze istrazivanje?

dokolenko

17.06.2017 07:12

Nema potrebe da se muce i odmeravaju prste, reci cu odmah, moj je 17cm. Ako neka hoce da ga proba, nek se javi :)