Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Sa svima njima izlazi na romantična mesta, vodi ljubav i zaljubljena je u svakog pojedinačno.

- U poligamnim vezama sam već pet godina i to je životni stil u kojem uživam, ali ne bih ga definisala kao "otvorene veze" jer mislim da se to više odnosi na monogamne parove koji odluče da postanu otvoreniji za nove partnere - kaže i dodaje kako njen dnevni raspored zna da bude veoma haotičan, posebno kada je sa šest njih u ljubavnoj vezi - u isto vreme, prenosi Daily Mail.

Pročitajte još:

- Poligamni odnos vam dopušta da imate tu emocionalnu povezanost i ravnopravne odnose, što nije slučaj u otvorenim vezama monogamnih parova. Kod njih se sve uglavnom svodi na seksualne odnose s drugim ljudima - dodala je ne otkrivajući svoj puni identitet, osim da je mlađih godina.

- Za mene poligamija znači voleti bez granica - rekla je.

Sve je počelo kada je prekinula monogamnu vezu pre pet godina. Peni nije želela dugo da samuje pa je odlučila da počne da izlazi s različitim ljudima, ulazi u nove ljubavne odnose i shvatila da joj to zapravo odgovara.

- Počela sam izlaziti s ljudima koji su se identifikovali kao poligamisti i bilo je to nešto sasvim novo za mene. Videla sam kako oni izlaze s drugima i kakve odnose imaju. Jednom kada sam se više saživela s tom idejom, učinila mi se pravom stvari za mene - prisetila se.

Bilo joj je, kaže, strašno privlačno što svoju ljubav može deliti sa više ljudi u isto vreme.

Kaže da je srećna što je imala priliku da se susretne sa ovakvim načinom života kakvim sada živi, iako je često vrlo haotično.

Seks, sado mazo, domino,

Shutterstock, ilustracija

Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Žongliranje višestrukih odnosa svakako je jedan od najvećih izazova poligamije. Bilo je trenutaka u kojima sam bila sa pet, šest partnera u isto vreme - rekla je i dodala kako je u ovom trenutku u vezi s jednim muškarcem i jednom ženom.

- To je prilično osvežavajuće, posebno s obzirom na činjenicu da moja devojka živi pet sati vožnje od mene pa se viđamo jednom mesečno. Dečka viđam svake nedelje - ispričala je.

Napominje kako ne oseća nikakvu ljubomoru jer je to sada njen stil života.Takođe, iako ideja o seksu s više partnera nekima može biti dobra ideja, za Peni je to intiman trenutak rezervisan samo za dvoje.

Komentari (1)

nedjo

20.11.2018 18:48

alal vera za domaćicu