Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Možda mislite da je vaša ljubavna priča ludilo, ali kada čujete ovu nećete moći da verujete da je moguće. Radi se o tridesettrogodišnjoj ženi koja se razočarala i u svoju prijateljicu, ali i svog muža.

"Znala sam da nešto nije u redu kad me je prijateljica pitala kako je prošao razgovor za posao, a znam da joj nisam ništa o tome rekla. Kad sam je pitala kako zna za razgovor, rekla mi je da joj je to spomenuo moj muž, kad su se dopisivali o radovima koje izvodi njegov brat u njenoj kući. To me mučilo i odlučila sam da pogledam poruke na njegovom telefonu. Većina poruka bila je izbrisana, ali sam pronašala nekoliko u kojima se bilo puno poljubaca i nežnosti", navela je ova žena koja nije želela da otkrije svoj identitet.

Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Priznala je da su njih troje oduvek bili jako dobri.

"Ona je pre nekoliko godina prolazila kroz jako teško razdoblje i ja sam bila njen oslonac. Muž joj se kockao i drogirao se, socijalna služba je htela da im oduzme decu. Pomagala sam joj, osećala sam se kao druga majka njenoj deci. Ona je tad prolazila kroz razvod i pokušavala je da stane na noge. Nas troje smo često provodili vreme zajedno, njena deca su s našim sinom koji ima osam godina", napisala je na portalu The Sun.

Pre nekoliko meseci svo troje su popili malo više, smejali se, a muž ove čitatljke prepričavao je svoje prvo seksualno iskustvo.

"Veče se završilo seksom utroje. U tom trenu seks je bio zabavan, ali danas bih najradije da se to nije dogodilo. Nedavno sam saznala da se njih dvoje dopisuju iza mojih leđa, a možda i nešto drugo. Jasno sam joj dala do znanja da nas dve više nismo prijateljice. Odlučila sam reći mužu da znam za poruke, na šta mi je on odgovorio da mu je jako žao da se to dogodilo. Čini mi se da mu je žao što sam ih "ulovila". Naši životi postali su jako komplikovani i puni nepoverenja", ispričala je žena koja je ostala bez prijateljica, a i sa mužem sa kojim nije u najboljim odnosima.