Impotencija Erekcija
Profimedia
Impotencija Erekcija

Profimedia

Impotencija Erekcija, Foto: Profimedia

Mnogi seksualno aktivni muškarci se pitaju kako do bolje erekcije. Erekcija se može poboljšati na mnogo načine, počev od toga da se rešite stresa pa sve do izbora hrane koju ćete konzumirati. Pored toga, i dobra vežba može dati sjajne rezultate. Zato hajde da u ovom članku vidimo šta sve možete uraditi da biste došli do bolje erekcije:

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

1. Rešite se stresa

Ako ste pod stresom, nervozni, neraspoloženi, vrlo je velika verovatnoća da nećete moći tako lako da postignete dobru erekciju, jer niste opušteni. Znači jako je bitno da se pre samog upuštanja u intimne odnose oslobodite svih stvari koje vas muče i pritiskaju. Tako ćete stvoriti jedan dobar preduslov za postizanje bolje erekcije.

 

2. Zdrava ishrana

Jako puno možete delovati na vašu erekciju ako unosite zdravu hranu koja se za to i preporučuje. Najbitnije je da jedete hranu koja je bogata vitaminom E i mineralima cinkom i selenom. Na taj način ne samo što ćete poboljšati jačinu vaše erekcije nego ćete povećati i količinu spermatozoida. Najbolji izvori vitamina E su: integralne žitarice, bademi, kikiriki, razna biljna ulja itd. Cinka najviše ima u ostrigama, raznim vrstama ribe, žumancetu, konjskom mesu i džigerici. Ako niste u mogućnosti prirodno unositi bitne vitamine i minerale, možete se odlučiti za odgovarajuće suplemente.

3. Vežbanje i zdrav način života

Nije previše teško odvojiti 2 puta po pola sata nedeljno da odradite trbušne mišiće i ojačate vašu osnovu, zar ne? E pa zato onda to i uradite, jer su razna istraživanja pokazala da jačanjem vaših trbušnih mišića i osnovnog stuba možete uticati na poboljšanje erekcije. Vrlo lako možete trbušnjake uraditi kod kuće. Pored tbušnjaka, naravno poželjno je da radite i ostale grupacije mišića pa nije zgoreg da krenete u teretanu ako već do sada niste.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi, Foto: Shutterstock

4. Ostavite cigarete

Brojna istraživanja su utvrdila da pušenje usporava cirkulaciju kroz vaš polni organ, pa zato ako želite bolju i jaču erekciju, krajnje je vreme da odlučite prestati sa pušenjem.

5. Pijte crveno vino

Crveno vino ima moć otvoriti arterije i ima vrlo jak uticaj na jaku erekciju. Umesto što odmah potegnete za nekim lekovima i pomagalima, zašto ne pokušati sa prirodnim „lekom“ vinom? Jedna čašica dobrog vina vas može i opustiti, a ujedno i pozitivno delovati na erekciju.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

6. Kegelove vežbe

Kegel je ginekolog koji je razvio vežbe koje se danas koriste u razne svrhe, a naravno mogu vam koristiti za generalno jačanje polnog organa, postizanje boljih i dužih orgazama kao i jače erekcije.

7. Tradicionalno lečenje

Pročitajte i savete kako izlečiti impotenciju prirodnim lečenjem.

8. Korišćenje preparata na bazi prirodnih sastojaka

Pročitajte iskustva drugih o nekim novim preparatima za pomoć u poboljšanju erekcije.

Komentari (1)

XXL

14.09.2018 00:45

Elektrošokovima?