Seks, strast, ljubav, domino,
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, ljubav, domino,

Shutterstock, ilustracija

Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ova tema je još tabu i mnogi se stide da otvoreno govore o tome. Međutim, ove sagovornice imale su šta da kažu o iskustvu sa analnim seksom.

Muškarci to obožavaju, žene ćute, a svi nekako zaziru od teme analnog seksa – premda ga mnogi često upražnjavaju.

Pročitajte još:

Jasminka, 27

Ima nešto naročito uzbudljivo u analnom seksu, nešto što me dodatno pali. Osećaj je sličan kao na toaletu, nekako olakšavajući. Usprkos tome uvek se osećam malo ukočeno. Jednostavno se previše bojim da nešto pri tome u meni ne pođe po zlu.

Marina, 30

Jednom sam pokušala, ali penis nije ušao do kraja u mene. Moj partner nije baš bio pun razumevanja, pa kad je počeo dublje da ulazi u mene, bolelo me je. Osećala sam se neugodno i odmah sam poželela da iziđe. Kad bih pronašla pravog muškarca, nekoga ko bi bio nežan i pun razumevanja, sigurno bih pokušala opet. Naime, jako me pali kad mi partner stavi prst u stražnjicu dok me oralno zadovoljava.

Petra, 34

Moj prvi analni seks bio je pravi horor. Lik s kojim sam tada spavala je bez ikakve najave ušao otpozadi u mene. Bol je bila neopisiva. Danas znam da za dobar analni seks treba mnogo vremena. Kad moj partner sasvim polako prodire u mene, a pri tome mi rukom stimulira klitoris, to me za nekoliko sekundi dovede do granice orgazma. Jedino trenutak kad vadi svoje penis smatram ekstremno neugodnim. Osećaj je kao da vršim veliku nuždu. Osim toga, uvek se bojim da još nešto ne izađe…

Valentina, 24

Probala sam dvaput, a osećaj je bio izuzetno neugodan. Potom sam celi dan imala osećaj da moram na toalet. Užas!

Jelena, 20

Osećaj je nekako komičan. Kao da moraš u toalet. S druge strane osećam dobre i ugodne vibracije i toplinu. Ali, u analnom seksu mogu da uživam tek kad sam pripremljena. Moram da se osećam potpuno čisto, inače se teško mogu opustiti.

Komentari (5)

jupiter

04.10.2018 13:05

Svi muškarci, koji to vole, su prikriveni homići. Žene , koje to trpe, su obične ĆURKE

šone

04.10.2018 14:25

Šta se bre foliraju ove dame Roko Sifredi prvo prvo stavi šajtov na bure pa kaže dobar dan dame i nijedna se ne žali ali do duše i majstor je crnog poljubaca.

ludi milojko

04.10.2018 17:38

Marina 30,svaka čast za izjavu, aj ponovo tuj sam

zora vukasinovic

04.10.2018 18:01

A kako tek boli muskice bog te mazo.nece Zoki ni pod stare dane da proba drugu klasu.Nije to za mene demokratski ja razmisljam komunisticki.

Jovan

08.10.2018 17:53

Uopste mi nije jasno zasto se vrsi popularizacija analnog seksa? Ima nas svakavih, ali za 45 godina zivota nikad mi nije palo na pamet da sa devojkama ili sadasnjom zenom upraznjavam to. Razumem homoseksualce, nemaju izbora, ali za heteroseksualce totalna budalastina.