Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Seks,  Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste se zasitli standardnog seksa sa partnerom i željni ste inovacija u krevetu, možda je vreme da svog muškarca iznenadite erotskom masažom penisa. Ovo može da bude sjajna predigra, ali nije isključeno ni da preraste u glavni čin.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Možete se i dodatno zaigrati, te zahtevati od partnera da vam posle masaže priredi nešto što ćete vi pamtiti. Sama masaža će podgrejati strasti i potpuno ga izludeti, ali i osvežiti vaš seksualni život, ako je zapao u "krizu".

 

Ne zaboravite prilikom masaže da koristite lubrikant ili ulje za telo, jer u suprotnom ovo iskustvo može da bude neprijatno za muškarca.

Tehnike masaže penisa su različite, a sva kreativnost je na vama, no važno je i da pratite njegove reakcije i shvatite koliko mu jak stisak prija, te kakvi mu se pokreti sviđaju. Evo i nekoliko popularnih tehnika koje seksolozi često preporučuju.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kvaka tehnika

Kod ove tehnike žena treba da obuhvati glavić prstima, pa da ga okreće laganim potezima levo-desno, kao kada okreće kružnu kvaku.

Klešta s dva prsta

Ova tehnika izvodi se tako što se penis uhvati između kažiprsta i palca na prelazu ispod glavića, a potom se prstima prelazi po tom mestu – kao kada se otvara čep sa navojem na nekoj flaši.

Seks, strast, par, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dodatna masaža

Neka vas samo ime "masaža penisa" ne zavara, jer nije obavezno da muška alatka bude jedina zvezda. Pažnju bi trebalo posvetiti i testisima, premda je tada potrebno da budete veoma nežni.

Za koju god tehniku da se odlučite - vaš partner će uživati, za muškarce je ovo poseban doživljaj i stimulacija.

Komentari (3)

XXL

25.12.2018 13:43

Najbolje da mu okreće dok ne pomodri i otpadne.

Mira

25.12.2018 22:30

Taman dobih ideju kako da zabavim decka pred spavanje. Ima bas veliki glavic, tako da ce mu se ova tehnika klesta sa dva prsta sigurno dopasti.

milenkko

26.12.2018 11:46

nekada se to zvalo dr....e