SE*S OTKRIVA KAKAV STE KARAKTER Evo šta omiljena poza govori o vama i vašem partneru!

Čini se da želje i navike iz spavaće sobe mogu da otkriju dosta toga o vašoj ličnosti, piše britanski tabloid "The Star". Ono što najviše volite u seksu otkriva kakav ste karakter.

Seks, par, stras
Foto: Shutterstock, ilustracija

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da vole da igraju na sigurno, ali i da bi mogli da budu samouvereniji. Ovu pozu vole oni koji vole intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu želite da se opustite.

 "Cowgirl"

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju. Vrlo su samouverene i vole moć. A to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

"Doggy"

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati bežanje od intimnosti.

Kašika

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu i strast, ali i nežnost. Žene koje je obožavaju, vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični.

Stojeća poza

Ovo je poza koju obožavaju avanturisti, a partneri koji praktikuju ovu pozu najčešće su osobe koje su otvorenije za eksperimentisanje od ostalih. Muškarci koji vole ovu pozu su najčešće harizmatični i otvoreni s velikom i smelom ličnošću. Žene koje preferiraju ovu pozu su energične osobe koje su uvek u potrazi za novim uzbuđenjima.

Seks, strast, odnosi, veza, ljubav
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi