Tantrički seks
Shutterstock
Tantrički seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kuća miriše neverovatno! Mirisali su egzotični začini, tamjan, sandalovina i njen parfem „koko šanel“. Zagrlio ju je.

„Šta je tako smešno?“, popela se na prste da ga poljubi. Nosila je nešto što je izgledalo kao sari, čista crvena svila protkana zlatnim koncem.

„Šta je sa sarijem? Znaš da što manje odeće imaš kada me dočekaš na vratima, to bolje.“

„Ovo je skraćena verzija sarija. Da li si spreman za veliku avanturu večeras?“

Pre nego što je mogao da odgovori, odvela ga je niz hodnik prema spavaćoj sobi. Iz sobe se čula egzotična muzika.

„Ne možeš da vidiš spavaću sobu sve dok te ne okupam. Zato ću ti samo staviti ovaj mali povez preko očiju dok ne uđemo u kupatilo.“ Stavila mu je traku od crne svile preko očiju i otvorila vrata spavaće sobe. Svi mirisi u prostoriji napali su njegove nozdrve dok ga je vodila kroz sobu, a zatim ga je uvela u kupatilo i zatvorila vrata.

Skinuo je povez.

Velika hidromasažna kada bila je puna mehurića, a vazduh je mirisao na ulja za kupanje i brojne sveće koje su gorele u sobi. Nije rekla ni reč, počela je da skida odeću sa njega. Kako ga je svlačila, tako bi svaki goli centimetar njegove kože poljubila i polizala.

Konačno, stajao je potpuno go, sa čvrsto dignutim penisom. Nije mogla da se odupre iskušenju i na trenutak je klekla pred njim i svojim vlažnim jezikom snažno posisala glavu njegovog penisa.

Jarko je želela da ispuni usta njegovim vršnjakom i oseti njegovu toplu spremu niz svoje grlo, ali je znala da mora da sačeka.

„Da li si spreman za sledeći korak?“, pitala je.

„Radoznalost me ubija. Šta sad?“

„Sada idemo u spavaću sobu. Spremi se za tantričku masažu. Pokušaj da ne zatvoriš oči, samo me gledaj i plutaj zadovoljstvom. Ne razmišljaj o orgazmu, samo apsorbuj svaki osećaj koji tvoja čula dobijaju.“

Naslonio se, a ona mu je podigla i raširila noge toliko da može da stane između njih. Nanela je nekoliko kapi mirisnog ulja na dlanove. Njegove oči su se zalepile za njene pokrete, naročito u momentu kada je nauljenim rukama prešla po njegovom penisu i mošnicama. Njen dodir je bio kao šapat dok su joj ruke klizile po njemu. Ulje je učinilo da joj pokreti dodiri svileni i senzualni.

„Samo pokušaj da održiš disanje sporim i ujednačenim. Kad budem osetila da se previše uzbuđuješ, usporiću dok ti ne vratim disanje u normalu. Koncentriši se na senzaciju i pokušaj da ne razmišljaš ni o čemu.“

Nije znao koliko dugo može da podnese njene ruke na svom telu, ali bio je spreman da pokuša. Ona je nastavila da ga jednom rukom blago dodiruje po penisu, dok je drugom počela nežno da masira deo između anusa i njegovih testisa. Zajecao je i stegnuo joj ruku. Znala je kako je osetljiv i da će uskoro morati da se povuče. Nastavila je dok nije pronašla muški ekvivalent G-tačke. Skliznuo je sa jastuka, ali to je nije sprečilo da zaustavi pritisak. Osetila je kako mu telo drhti i povukla se.

„Ne staj! Osećaj je predobar!“

„Nismo ni blizu kraja i osećaćeš se sve bolje svaki put kad te dovedem do ivice i povučem se. Ovde se radi o ekstazi, a ne samo o seksu. Sada ponovo udahni duboko.“

Nekoliko minuta nakon toga se smirio. Bio je zapanjen zbog toga što je bilo toliko vruće samo nekoliko trenutaka ranije.

Sipala je ulje u dlan i ponovo počela ritual. Za samo minut njegov penis je opet bio tvrd, ali mu je disanje ostalo mirno. Sada kada je otkrila svetu tačku, nakon masiranja njegovih mošnica vratila se na mesto njegovog ključanja. I dalje je stiskala njegovu muškost i palcem masirala glavu njegovog penisa. Dodirnula je svetu tačku, ali je nije pritisnula kao prvi put. Umesto toga, palcem je prelazila po njoj kružnim pokretima.

„Oh, bože, da li imaš ikakvu predstavu koliko je ovo dobar osećaj? Želim da svršim, a želim i da ovo traje zauvek!“

„Možda ne zauvek, ali može još nekoliko sati“, šaputala je.

„Šališ se, zar ne? Ne mogu toliko.“

„Da, možeš. Samo se koncentriši na disanje i gledaj me u oči.“

Duboko je udahnuo i uradio kako je rekla. Još četiri puta ga je dovela do ivice. Svaki put je bio intenzivniji od prethodnog i svaki put je molio za oslobađanje. Svaki put ga je odbila. To je bila najprijatnija agonija koju je ikada osetio.

Konačno je pitala: „Želiš li da svršiš ili da nastavimo?“

„Mislim da sam dobro prošao sa prvom lekcijom o tantri i posle četiri sata mislim da zaslužujem da svršim.“

„OK, ali da li ti se dopalo i da li bi bio spreman da probaš ponovo?“

„Naravno. Svidelo mi se. Ne mogu da dočekam sledeći put. Ali sada želim da svršim!“

Kao i prethodna četiri puta, sipala je malo ulja na dlan i počela da masira njegov penis i mošnice. Kada je prešla na svetu tačku, zadovoljstvo je bilo toliko intenzivno da je ispustio urlik i snažno je ščepao za ruku.

Njegov orgazam je počeo da se gradi, njeni pokreti su postajali brži, stisak njene ruke na njegovom penisu čvršći, a pritisak na svetu tačku jači. Počeo je da svršava, zagrlio je ivicu jastuka i počeo da dahće, izgovarajući njeno ime iznova i iznova. Nastavila je da ga stiska i trenutak kasnije ispustio je prvu navalu sperme. Sve dok ga je stiskala, nije prestajao da svršava. Konačno ga je pustila, da bi se spustila i polizala svu spermu sa njega. Nije prestajao da drhti, a ni njegov penis da pulsira. Trenutak kasnije duboko je izdahnuo i privukao je k sebi.

Sledeći put je njen red. Nije mogao dočeka da zamene uloge.