Žena plač tužna stres plakanje tragedija
Shutterstock
Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

To je izazvalo beskrajne svađe među nama koje je, naravno, uvek pobeđivao. Mnogo puta sam umalo otišla, ali tada sam sebi rekla da takav kakav je i osećam da ne mogu da odem.

Jednom sam se toliko naljutila da sam otišla da večeram sa prijateljem. Popili smo piće u pabu kad je ušao stari prijatelj iz škole i njegov prijatelj. Svi smo se dobro slagali i smejali se. To se pretvorilo u jednu od onih noći koje ne želite da se završe.

Vratili smo se u kuću mog prijatelja i nastavili "razbijati" pića. Ubrzo sam bila u zagrljaju sa prijateljem našeg prijatelja.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod

Shutterstock, ilustracija

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nije baš bio romantičan, ali učinilo mi se da se konačno osećam željenom i noć smo završili seksom na podu. To je bilo pre osam godina i ostali smo prijatelji sa beneficijama.

Uprkos činjenici da mu je 49 godina i oženjen je i ima decu, mi imamo odnose koliko god često možemo. Ali od "zaključavanja" više ne možemo, ali razmišljala sam o njemu.

Ima sjajan smisao za humor i prilično je dobar u krevetu. Moja deca su sada otišla od kuće, a moj se brak još više pogoršao. Zatvaranje je učinilo život kod kuće apsolutnim mučenjem.

Dosta mi je da me to vređa. Znam da nećemo biti zatvoreni ovako zauvek, ali ne želim da hodam po jajima do kraja života.

Komentari (1)

Aca

18.04.2020 08:14

Domacice sto se nisi razvela nego stavljas rogove coveku,ko ti je dao za pravo da ga varas pa jos se hvalis time aaa....Ovakve treba osuditi zatvorom a ne kad muz sazna bude svasta i onda muz kriv e pa necemo takoo