Sindi Mur
Printscreen Instagram/iamdiamond
Sindi Mur

Printscreen Instagram/iamdiamond

Sindi Mur, Foto: Printscreen Instagram/iamdiamond

Sindi Mur je jedna od mnogobrojih devojaka koja je preterala sa estetskim operacijama, pa iako je uložila mnogo novca u svoj izgled, evidentno joj to neće doneti dugoročnu sreću. Ona može opasno narušiti svoje zdravlje, pa lekari više ne žele da je operišu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je iz Mančestera, nekadašnja je učesnica rijalitija, a lekari su joj zabranili da nastavi sa estetskim korekcijama. Potrošila više od 13 hiljada dolara, kako bi izgledala kao "seks lutka". Krenula je sa remontom grudi, pa nastavila sa usnama, a onda je odlučila da ode i korak dalje kako bi ostvarila željeni izgled. Ipak, na tom su se putu, čini se, isprečili lekari koji su odbili da nastave sa daljim operacijama

Sindi Mur

Printscreen Instagram/iamdiamond

Foto: Printscreen Instagram/iamdiamond

Murova je prilikom pojavljivanja u rijalitiju "Traljav posao" izjavila da želi da se operiše, a mnogi su osudli njenu odluku jer ona nije imala meru, pogotovu kada su u pitanju njene grudi.

"Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk", priznala je Sindi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Last of 2018

A post shared by Cindy Moore UK Doll (@iamdiamonddoll) on Jan 3, 2019 at 4:11pm PST

Ona je majka dvoje dece, koja se ne obazire na komentare roditelja i prijatelja, jer je, kako je sama rekla, oduvek bila pomalo ekscentrična.

"Vidim često kako me gledaju i osuđuju. Ljudi mi govore da sam '"fejk" ali taj izgled je baš ono što ja želim", objasnila je ona.