Hale Beri
Profimedia
Hale Beri

Profimedia

Hale Beri, Foto: Profimedia

Ona otkriva kako uspeva da održi vitku liniju, negovanu kožu i mladolik izgled.

Kad pomislite na sjajan izgled holivudskih glumica, često vam padne na pamet da one koriste skupu kozmetiku koju ne možemo da priuštimo ili odlaze u salone na skupe tretmane za koje, takođe, imaju i novca a i vremena.

Međutim, slavna holivudska glumica Hali Beri svoj mladolik izgled, sjajnu kožu i divno telo koje ima u šestoj deceniji duguje ovoj jednostvanoj i jeftinoj hrani.

Glumica tvrdi da je za to zaslužna supa koju jede. Naravno, supa koju ona pravi nije obična. Glavni sastojak ovog specijaliteta su kosti. Zato 51-godišnja glumica često odlazi kod mesara po svoju porciju kostiju koju bi inače u toj radnji bacili.

 

Hot af today. All I can do.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jul 7, 2018 at 4:16pm PDT

Na ovaj način dobijate potpuno besplatan kozmetički tretman, jer kako ona tvrdi kosti su pune kolagena koji čine da izgledate besprekorno i usporava starenje.

Konzumiranje supa od kostiju može da obezbedi dosta zaliha ovog životno važnog proteina čija proizvodnja u telu se usporava kako starimo. Kolagen je zaslužan za zdravlje kostiju, kože, creva, podstiče metabolizam i daje energiju. Takođe, jača nokte, kosu i zube. A za svaku ženu je najvažnije što kolagen čini da koža postane elastičnija, a celulit i strije se smanjuju.

Recept glumice za supu od kostiju je jednostavan, potrebno je samo da potopite kosti u vrelu vodu i da ih kuvate 24 sata na tihoj vatri i nakon tog perioda konzumirate supu punu dragocenog kolagena.

Komentari (1)

Pralina

17.07.2018 13:57

Kolagen, naravno. Ja sam onkoloski bolesnik pa mi je iz tog razloga jako potrebna supa od junecih kostiju jer imam probleme sa padom leukocita u krvi. Medjutim, u gradu u kom zivim.ne mogu ih naci ni za lek. Ni u mesarama ni u supermarketima.