Megan Markl
EPA / HUGO PHILPOTT / POOL
Megan Markl

EPA / HUGO PHILPOTT / POOL

Megan Markl, Foto: EPA / HUGO PHILPOTT / POOL

Megan Markl rasproda sve što obuće, a žene širom sveta poludele su za njenom opuštenom punđom koju je ponela na venčanju, a zbog nje su počele ponosno da pokazuju pegice.

Ona ne krije da obožava svoje prirodne pegice koje ima celi život i koje je ponosno pokazala na venčanju. Više puta je izjavila kako se uvek razočara kada časopisi fotošopiraju njene nepravilnosti koje ona smatra vrlinama i koje je izdvajaju iz mase devojaka.

Iako mnogi žele da se reše pegica i da ih pokriju na svaki mogući način, postoji veliki broj žena koje su poludele sa njima i to u trenutku kada su videle Megan na kraljevskom venčanju.

Gabrijela Reinbou tatu majstor iz Atlante rekla je da se u njenom salonu zakazuje termin više upravo za tetoviranje pegica za koje se koristi polutrajna boja. Postupak tetoviranja traje tri sata i košta oko 250 dolara. Pegice s vremenom izgledaju sve bolje jer blede i poprimaju prirodan izgled.

Ona upozorava da ovo tetoviranje mora da se uradi sa velikom merom opreza, jer ako se igla pritisne prejako u kožu, konačan rezultat može da izgleda kao hrpa malih ožiljaka ili mitisera koje niko ne želi. Tetovirane pegice izblede tek nakon tri godine što je jedan od razloga zašto biste pre odluke na tako nešto trebale da pronađete dobrog tatu majstora.

Ukoliko vam se tetoviranje čini previše drastično, onda uzmite olovku za obrve i lagano natapkajte na nos i obraze nakon što se našminkate kao i uobičajeno i dobićete isti, a privremeni efekat sunčevih pegica.

Evo kako da same nacrtate pegice koje možete da skinete kad god poželite.