Pixie
printscreen
Pixie

printscreen

Pixie, Foto: printscreen

Piski Foks je zavisna od plastičnih operacija, a to čak ni ne krije! Ova 28-godišnjakinja obelodanila je da je imala više od 200 različitih intervencija na sebi, a sve kako bi podsećaala na likove iz crtanih filmova. No, izgleda da će njenoj opsesiji doći kraj, jer su plastični hirurzi rešili da joj kažu "dosta"!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Naime, doktori Teri Dubrou i Pol Nasif odbili su da je operišu, te istakli da smatraju da je zavisna od plastičnih operacija i da boluje od poremećaja telesne dismorfije - stanje kada smatramo da sa našim fizičkim izledom nešto ozbiljno nije u redu, ali i preduzimanje mera da se to promeni.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) Tra 12, 2018 u 9:28 PDT

"Ne mogu da verujem koliko zahvata je imaa na sebi u roku od samo godinu dana. Nikada nisam nešto tako u životu videla", rekla je doktorka Dubrou.

Foksova je inače na Instagramu poznata kao "živ crtać", a samo proteklih meseci je korigovala vilicu, ali i uši kako bi ličile na vilenjačke, te je izvršila transplataciju trepavica koristeći stidne dlačice. Na sve to, ona je i redizajnirala svoju vaginu.

"Znate kako izgleda vagina jedne lutke. Moja je sada poput nevinog cveta", pohvalila se ona.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) Ožu 21, 2018 u 8:20 PDT

Poslednje što je ona tražila jeste povlačenje linije kose prema dole, na što su joj lekari rekli da je njena linija kose na pravom mestu i da mora po svaku cenu da prestane sa estetskim zahvatima. Piksi, uprkos kritikama, tvrdi da je ponosna na svoj izgled.

"Nikad se nisam osećala kao ljudsko biće. Uvek sam bila više kao vila, kao fantastično stvorenje. Ponosna sam na sve što sam dosad postigla i mislim da izgledam prelepo. Imam novo lice i novo telo, to je stvarno mnogo", objasnila je, pa otkrila kakve je sve korekcije radila na sebi.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) Sij 30, 2018 u 2:45 PST

"Smanjila sam jagodične kosti, centrirala bradu, stanjila vilicu, tako da sam prošla kompletnu rekonstrukciju kostiju lica. Bilo je vrlo rizično, pa su hirurzi morali da budu veoma oprezni jer na licu ima mnogo mišića i živaca", rekla je.

Prvi put je otišla pod nož 2011, kada je i započeo začaran krug popravi, operacija i različitih tretmana. Između ostalog, povećavala je i grudi, imala dve liposukcije, podizala je zadnjicu, te je menjala položaj obrva i boju očiju.

Inače, ona trenutno radi na vlastitoj seriji knjiga koje se bave likom superjunakinje, a nada se da će ovaj poduhvat jednog dana postati isplativiji i poznatiji i od čuvene heroine Wonder Woman.

 

Komentari (1)

XXL

11.12.2018 14:51

Koja nakaza (lepog veštačkog izraza).