SLAVNA ŠMINKERKA OTKRILA SVE DETALJE! Izgledajte kao Odri Hepbern u samo šest koraka!

Poznata šminkerka slavnih, Liza Eldridž je počela da otkriva trikove u šminkanju koje su koristile najveće dive 50-tih i 60-tih godina prošlog veka.

Šminkanje
Šminkanje, Foto: Screenshoot Youtube

Liza je sa ženama podelila trikove koje je koristila neprevaziđena Odri Hepbern. Iako je prošlo 25 godina otkako je umrla, o njenoj lepoti i talentu još se polemiše i diskutuje. Upravo je Odri bila ta koja je u svet mode unela jednostavni i elegantni stil ovekovečen “malom crnom haljinom” koja je postala i ostala pravilo broj jedan u modnom svetu.

Jednostavno, kada bi neko pokušao da opiše sav glamur, eleganciju, a ujedno krajnju jednostavnost u svemu ove filmske dive i modne ikone opet ne bi bilo dovoljno.

Liza Eldridž je nebrojeno puta u svojim tutorijalima ugošćavala poznate ličnosti i modne ikone poput Klaudije Šifer i Alekse Čang, a sada je odlučila da rekreira izgled najpoznatijih filmskih diva. Danas je to Odri Hepbern.

Pogledajte tutorijal pomoću koga ćete lako uspeti da usvojite po neki trik ove šminkerke poznatih oko koje se svi otimaju:

 

 

 • Korisnik: Цицка
  16/03/2018 - 10:34
  До обрва је потрефил али са обрвама је оманула . Зашто имају потребу оволико да причају док приказују шта раде , ова не затвара уста .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi