Jelena Đoković
EPA/Georgios Kefalas
Jelena Đoković

EPA/Georgios Kefalas

Jelena Đoković, Foto: EPA/Georgios Kefalas

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena je savršeno vitka, a liniju čuva obrocima koje sama priprema.

Primer je i doručak koji je objavila jednom prilikom. Ovaj doručak za dvoje sadrži ovsene pahuljice, semenke konoplje, maka (korenska biljka), kamu kamu (voće slično trešnjama), kopriva, puter od badema, cimet, kakao, banana, jagode, borovnice i kokosovo mleko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jan 11, 2016 at 1:35pm PST

Za one koji bi da u svoju ishranu unesu više povrća, ovaj recept Jelene Đoković mogao bi da bude savršen.

"Fotografija i nije toliko atraktivna, ali je ručak super ukusa. Šargarepa i paškanat, stavite malo sveže isceđenog soka od pomorandže i stavite u rernu dok ne potamni. Onda dolazi zabavan i neočekivan deo: stavite puter od susama (zove se tahini), prženog susama i koprive preko toga i pomešajte u tiganju. Brzo i lako i drugačije," napisala je Jelena uz recept.

Uz jedan od recepata koji je podelila sa svojim pratiocima, otkrila nam je i kako izgeda njen ishrana i koja su to pravila kojih se pridržava.

"Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer. Moja dijeta je 70% sirova hrana, 30% skuvan (supa, testenina, kinoa, pirinač). Ja nemam problema sa glutnom, ali ga ipak radije izbegavam. Da li je teško?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 25, 2018 at 6:42am PST

Ne, ako znate zašto to radite i ako ste dobro informisani o tome. I da, teško je naći pravu hranu, pripremljenu na zdrav način. Zato je organizacija i dobro informisanost ključna.

Ja sam srećna što imam partnera koji je kao i ja posvećen da ostane zdrav i jak, vodi računa o ishranu (iako se naši režimi ishrane razlikuju malo," napisala je Jelena.

Jelenin moto je: „Hrana koju jedete je vaše gorivo za dan i život. Proverite da li ste odabrali pravu!“.

Jelena i Novak Đoković

Profimedia

Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

 

Komentari (2)

DRAGANA

13.01.2019 15:35

To je ok,ali ja biram da trčim,plivam i vozim bajs i jedem meso.Možda ću živeti kraće,ali .....ne mogu bez mesa.Za sada odlično se osećam i "goriva" ima,a dalje videćemo.Da imam 40 god.

sladjana

14.01.2019 08:55

Kako je ovdje lijepa bila!Licila na zdravu djevojku.....Sada je kao Andjelina Zoli,sva suva i koscurasta.Ni malo nije zenstvena.....