Jugo 45
youtube/Dušan Eremić
Jugo 45

youtube/Dušan Eremić

Jugo 45, Foto: youtube/Dušan Eremić

Nakon što je razbio svog Volva treće serije, Džeremi Klarkson se našao u potragu za novim vozilom, a onda je naišao "na još gora kola". U pitanju je produkt Zastave, Jugo 45!

PROČITAJTE JOŠ:

"Stopalo mi je zavareno za pod, AJDE, AJDE, AJDE" - vikao je Džeremi. "I sve što radim je da trošim benzin koji se oseća u kolima, a idem svega 30 km na sat" - Klarkson je bio vidno iznerviran zbog Juga.

U jednom trenutku ga je obišao i biciklo što je on nazvao "patetičnim"

"Ono što su uradili sa Jugom 45 je da su uzeli sve najbolje delove "FIB 127" i da su ih bacili, kada su ostali sa đubretom onda su pozvali najboljeg jugoslovenskog stilskog gurua koji je dizajnirao ovaj nestvaran oblik" - pokazajući kako nema mesta za noge.

Jugo 45

youtube/Dušan Eremić

Jugo 45, Foto: youtube/Dušan Eremić

Kada je hteo da izađe iz kola, zaglavila su se vrata, a kada je hteo da izađe kroz prozor, ručka koja ga otvara se polomila. Bio je primoran da iskoristi čekić i da razbije prozor.

On je potom izašao iz vozila i parkirao ga na livadi gde mu je poručio da je ovo poslednji put da je preskočio promenu brzine na menjaču!

Klarkson se potom vratio sa tenkom koji je bio napunjen mecima. "Doviđenja gospodine Jugo. PUCAJ!" - viknuo je Džeremi i zapalio Juga!