Aleksandar Avramov automobil
Alo!/Privatna arhiva
Auto, kupovina, kola, kredit

Shutterstock

Auto, kupovina, kola, kredit, Foto: Shutterstock

Najveći problem kod svih onih koji kupuju polovan automobil je taj što prodavci veoma lako koriguju pređenu kilometražu.

Za dlaku izbegnuto NAJGORE! Osmogodišnji dečak vozio 140 KM NA SAT! Ono što je rekao policiji, ZAPREPASTILO je sve!

AUTOR: Alo/BBC/V.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 21:44 Jeziva scena! Osmogodišnji dečak u Nemačkoj ukrao je roditeljima automobil kako bi se provozao autoputem brzinom od 140 kilometara na sat, saopštila je policija. Dečak je pronađen na autoputu A-44, u sredu ujutro, dok se kretao prema Dortmundu. DETALJNO UPUTSTVO ZA VOZAČE!

Svi koji uzimaju kola, uglavnom gledaju koliko je kilometara automobil prešao, a shodno tome se odlučuju za kupovinu, a pređena kilometraža veoma utiče na cenu vozila!

PROČITAJTE JOŠ:

Prodavci automobila lako mogu da skinu 100 ili 200 hiljada kilometara kao od šale i da vi to ne primetite, jer se odometri koji beleže pređenu kilometražu vrlo lako koriguju!

Iako ne postoji sistem koji sa sigurnošću može da potvrdi koliko je vozilo prešlo i da li je kilometraža vraćena, "Autoexclusive.rs", piše da postoji način kako da primetite da li je kilometraža na vozilu koju gledate lažna!

Najbitnija stvar koja će vam reći da li je kilometraža vraćena je stanje enterijera tog vozila. On ne sme da bude pohaban i da ukazuje na dugotrajno voženje ako je kilometraža mala.

Ukoliko primetite da je volan oguljen, da su dugmići na kontrolnoj tabli izlizani, da su papučice gasa, kočnice i kvačila izlizane i da su sedišta pohabana i dotrajala, to su sve znaci koji ukazuju na to da je vozilo prešlo dosta kilometara, a da mu je kilometraža korigovana!

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"