Električni automobil
screenshoot/Youtube
Električni automobil

screenshoot/Youtube

Električni automobil, Foto: screenshoot/Youtube

Više od 40 odsto Amerikanaca misli da je električnim automobilima potreban benzin da bi se kretala, navodi se u istraživanju koje je nedavno objavio američki proizvođač automobila "Ford".

PROČITAJ JOŠ:

Kako se navodi u istraživanju sprovedenom u SAD, Kini i Evropi, 42 odsto ispitanih Amerikanaca uvereno je da je električnim vozilima neophodan benzin da bi se kretala, dok 80 procenata ispitanika ne bi odabralo elektricni pogon za svoje vozilo zbog ekstremnih vremenskih prilika.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

U anketi se dodaje da 90 odsto Amerikanaca i Evropljana i dalje misli da su električna vozila spora, a njih 67 procenata smatra da se na struju teško može povući prikolica, prenosi Indeks.

BONUS VIDEO: