auto, jeep, promocija, dodela
Shutterstock
auto, jeep, promocija, dodela

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U godini kada marka Jeep slavi 80. godišnjicu, britanski magazin, specijalizovan za vozila 4×4, počastio je modele Wrangler i Renegade na svečanoj dodeli nagrada sponzorisanim od strane BFGoodricha…

Jeep Wrangler je još jednom dobio nagradu u posebnoj kategoriji koja se fokusira isključivo na performanse terenskih vozila. Članovi stručnog žirija su nagradili Wranglera za njegovu autentičnost, kao i za sposobnost vožnje kako po neravnom afričkom tlu, tako i po rupama na putevima urbanih gradova. Jeep Renegade je osvojio titulu najboljeg među malim SUV-ima. Članovi žirija su prepoznali plug-in hibrid 4xe kao novitet koji se snažno ističe među konkurentima u ovoj kategoriji.

Stručni žiri časopisa 4×4 – jedne od najpoznatijih svetskih specijalizovanih publikacija – svake godine testira veliki broj vozila s pogonom na sva četiri točka različitih proizvođača. Osim što ocenjuju njihove performanse na putu, članovi žirija testiraju ih i na zahtevnim off-road terenima pre nego što proglase pobednike u klasi malih, srednjih i velikih sportskih terenaca (»Small SUV«, »Medium SUV« i »Large SUV«), terenskih vozila visokih performansi »Performance SUV« i najboljeg s titulom »Best Off-Roader«. Posebne nagrade se dodeljuju i pobednicima u kategorijama »Best Value«, »Off-Road Award« i »4×4 Manufacturer of the Year«.

Naša preporuka