Autoput auto-put
Alo!/Rajko Ristić
Autoput auto-put

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

* Mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine i kompanija "Mol Srbija" potpisale su danas sporazum o nastavku saradnje

* On će putnicima širom Srbije omogućiti kupovinu mađarskih e-vinjeta i HU-GO e-putarina

* Kupovina će biti na dodatnih 10 servisnih stanica Mola

Do sada su putnici u Srbiji mogli mađarske vinjete i putarine da kupe na pet Molovih stanica u zemlji - Beogradu, dve u Subotici, Horgošu i Novom Sadu, a od sada će to moći da učine i na stanicama u centralnim i južnim delovima zemlje - Kragujevcu, Nišu, Jagodini, Šapcu, Odžacima...

Udar kola je dečaka odbacio nekoliko metara u vazduh, ali je ono što je uradio kada je pao ostavilo sve bez reči (VIDEO)

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 22:19 - 17.09.2019. 23:40 Mali Ukrajinac iz Harkova je imao više sreće nego pameti a postoji i snimak koji to dokazuje. Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/Youtube Na snimku se vidi jedan dečak sa školskom torbom na leđima koji je hodajući ulicom odlučio fa pređe ulicu na mestu gde nema pešačkog prijelaza.

Direktor mađarske Nacionalne službe za naplatu putarine Tamaš Bartal ocenio je da saradnja između Srbije i Mađarske nije bila bolja, dodajući da je i ovaj projekat rezultat te međudržavne dobre saradnje.

Pročitajte još:

- Cilj nam je da što većem broju putnika kroz Mađarsku, među kojima su i oni iz Srbije, omogućimo što prijatnije putovanje. Srbija je peta zemlja sa kojom imamo ovakvu saradnju i u ponudi su sve one vinjete koje se mogu kupiti i u Mađarskoj - rekao je Bartal u Kragujevcu gde je danas promovisan nastavak saradnje.

Postavili ovo pitanje Amerikancima na ulici, od njihovih odgovora se krste i levom i desnom rukom!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:15 Šou! Električni automobil, Foto: screenshoot/Youtube Više od 40 odsto Amerikanaca misli da je električnim automobilima potreban benzin da bi se kretala, navodi se u istraživanju koje je nedavno objavio američki proizvođač automobila "Ford".

Kaže da je dalji cilj Nacionalne službe za putarine da udvostruči broj prodajnih mesta u Srbiji.

Finansijski direktor MOL Srbija Zoltan Garai kaže da je ta kompanija proširenjem broja prodajnih mesta želela da omogući potrošačima širom Srbije ugodno putovanje u Mađarsku bez potrage za vinjetama.

Autoput auto-put

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Uz jednostavnu proceduru i u dinarima vozačima su vinjete dostupne na našim stanicama širom Srbije. Sa pet prodajnih mesta mi sada širimo našu mrežu i vinjeta će biti dostupna na 15 naših stanica, što je tri puta više - rekao je Garai i dodao da u Srbiji ima 65 Molovih servisnih stanica.

Rebić duboko udahnuo, pa izneo cifre od kojih prolazi jeza! Srbi svake godine popiju tone kazni!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 24.09.2019. 18:28 - 24.09.2019. 18:44 Saobraćajna policija na godišnjem nivou otkrije oko milion prekršaja, među kojima su najčešći prekoračenje brzine, vožnja pod dejstvom alkohola, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korišćenje mobilnog telefona, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić.

Kaže da se proširenje prodajnih mesta za vinjete uklapa u strategiju Mol grupe 2030, kao i da je plan da kupcima ponude inovativne proizvode i proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

BONUS VIDEO: Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu