BAHATI VOZAČ SEBI ZAGORČAO ŽIVOT Umesto da plati minimalnu kaznu, jedan potez ga je koštao 1.500 evra

Nisu svi nemački auto-putevi bez ograničenja brzine. Ako prekoračite dozvoljenu brzinu na onim putevima koji je imaju, naravno, dužni ste da platite kaznu.

Brza vožnja
Brza vožnja, Foto: shutterstock

Nisu svi nemački auto-putevi bez ograničenja brzine. Ako prekoračite dozvoljenu  brzinu na onim putevima koji je imaju, naravno, dužni ste da platite kaznu.

Ako ne pazite možete platiti mnogo više od onoga što zakon predviđa za osnovni prekršaj.

Jedan vozač koji je auto-putem jurio "samo" 11 kilometara na čas brže od ograničenja, trebalo je za to da plati kaznu od samo 20 evra. Ipak, vozač se ozbiljno potrudio da samom sebi taj trošak uveća.

Nakon što ga je saobraćajna kamera snimila u prekršaju, vozač je kameri pokazao srednji prst, što je značajno promenilo celu situaciju.

Suđenje Presuda Sud Pravosuđe
Suđenje Presuda Sud Pravosuđe, Foto: Shutterstock

Umesto minimalnog iznosa kazne, vozač sada mora da plati čak 1.500 evra. Nadležna policija je vozača kaznila zbog vređanja vlasti što je daleko ozbiljniji prekršaj.

Takvu presudu je doneo sud , uz dodatnu kaznu od mesec dana zabrane upravljanja vozilom.

Da li ste nekada dobili kaznu za prekoračenje brzine?

Ukupan broj glasova: 815

 • Da: 73% (594)
 • Ne: 25% (207)
 • Ne mogu da se setim: 2% (14)

Ovo je samo još jedan od dokaza da se u nekim zemljama, u kojima pravosuđe funkcioniše bez premca, saobraćajni prekršaji rešavaju, bukvalno, bez milosti.

Povezane vesti

 • Korisnik: Filip
  19/08/2020 - 09:34
  Ubiju coveka i upale mu kucu jer je otkrio mucke u Volkswagenu, pravosudje se iscudjava, ali zato lome coveka za 11km/h vise. To se zove zestoko izivljavanje. Ovde treba da rade sekire.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi