NEMAČKI GIGANT POVLAČI 230.000 VOZILA IZ CELOG SVETA! Automobili iz određene godine i serije predstavljaju opasnost! Proverite da vaš nije na listi!

U BMW-u tvrde da je rizik od požara minimalan, a zabrinuti vlasnici mogu proveriti da li je njihov model pogođen proverom VIN broja na službenim stranicama BMW-a.

BMW
BMW, Foto: Shutterstock

Zbog opasnosti od požara bavarski automobilski div BMW će opozvati 230.000 vozila u celom svetu, opremljena četvorocilindričnim dizel motorima, prenosi HAK Revija.

Cela akcija je pokrenuta još prošle godine, a sad je, nakon što su ustanovili da je zahvaćeno još više vozila, proširili opseg opoziva.

STRAŠAN UDAR NA DŽEP Odredbe novog kućnog reda horor za stanare! Kazna za otvoren prozor 20.000 dinara (SPISAK NOVOUSVOJENIH STAVKI)

Problem je u sistemu recirkulacije izduvnih gasova, piše HAK. Takođe, prema pisanju britanskog Expressa zahvaćena je većina modela koje je BMW proizveo u 2018. godini – od serije 1 do serije 7, te SUV-ovi od X1 do X6. Svi će vlasnici vozila biti kontaktirani, a usluge saniranja biće besplatne.

U BMW-u tvrde da je rizik od požara minimalan, a zabrinuti vlasnici mogu proveriti da li je njihov model pogođen proverom VIN broja na službenim stranicama BMW-a.

OBRATITE PAŽNJU! Hitno proverite klimu u automobilu! Ako nije ispravna, opasna je i udariće vas po džepu!

Automobili
Automobili, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

1,2 MILIONA NAŠIH VOZILA VIŠE NEĆE MOĆI DA PROĐU TEHNIČKI PREGLED! Srećom, rešenje postoji! Moraćete samo da ispunite jedan uslov!

VOZAČI, JESTE LI OVO PRIMETILI? Jedna fotografija objasnila koliko je poskupeo tehnički pregled

 

Povezane vesti

 • Korisnik: napačni i lažni
  23/11/2019 - 14:06
  https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/autoindustrie-bmw-spielte-falsche-abgas-software-auf-tausende-diesel-1.3881269 https://www.autozeitung.de/bmw-rueckruf-137914.html https://www.focus.de/auto/news/abgas-skandal/bmw-spielte-falsche-software-auf-manipulation-auch-bei-bmw-das-steckt-hinter-dem-diesel-rueckruf_id_8518613.html https://www.autozeitung.de/audi-fahrgestellnummer-190653.html https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/audi-fahrgestellnummern-suedkorea-1.4159325
 • Korisnik: plagijati
  23/11/2019 - 13:09
  nemacki falsifikat ...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi