Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb
Alo
Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb, Foto: Alo

 

- Crni, odnosno tamno sivi "mercedes" E serije traži se zbog divljanja poslednjih nekoliko dana na prestoničkim ulicama - objavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na svom Tviter profilu.

Pročitajte još:

Poslednjih nekoliko dana na ulicama Beograda pojavio se "mercedes" koji više nego bahatom vožnjom po prestoničkim ulicama možda čak i izaziva policiju. To je večeras objavio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, pozivajući sugrađane da reaguju i prijave ga.

- Traži se crni-tamno sivi "mercedes" E serije koji ovih dana divlja po Beogradu, i postavlja snimke divljanja na društvene mreže. Ako vidite takav automobil u bahatoj vožnji, probajte da zapamtite registarski broj i odmah pozovite 192 - napisao je Damir na svom tviter profilu.

Okanović kaže da je motiv za ovakvu njegovu poruku pre svega taj što se radi o vozaču koji snima divljačku vožnju i sve to objavljuje na društvenim mrežama.

- Postoji grupa na Instragram profilu u kojoj se objavljuju ti snimci. Reč je o grupi "Ne divljam, vozim dinamično". Ne zna se da li preuzima samo video zapise ili su to zaista njegovi - rekao je Okanović.

Kako je dodao, većina korisnika društvenih mreža uznemirena je zbog ovih snimaka, i traže da se što pre ispita šta se zaista dešava, odnosno da se taj vozač privede.

Jedan takav snimak osvanuo je i pre nekoliko dana, kada je vozač za manje od minuta napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja. Upravo je reč o istom vozaču, koji sve pomenute video snimke objavljuje na pomenutom nalogu.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!