Alo mobilni PRAVA
Alo!
Alo mobilni PRAVA
Alo mobilni PRAVA, Foto: Alo!

Dopuni najmanje 200 dinara i imaš mogućnost da pričaš i pišeš poruke neograničeno do kraja 2016. godine sa ALO! mobilni korisnicima.

Od 01. decembra 2015. počinje nova pripejd promocija za sve nove i postojeće ALO! mobilni korisnike.

Prvom dopunom u promotivnom periodu od najmanje 200 dinara korisnik automatski dobija bonus kredit koji podrazumeva neograničene minute i SMS poruke sa ALO! mobilni korisnicima.

Korisnici će o dodeljenom bonus kreditu biti obavešteni putem SMS poruke. Bonus kredit važi do 31.12.2016. uz uslov da korisnik dopuni najmanje 200 RSD u roku od 6 meseci nakon poslednje dopune. Ukoliko između dve dopune prođe više od 6 meseci, standardni i bonus kredit će biti obrisani sa računa korisnika.

Bonus kredit ne važi za pozive i SMS poruke ka drugim mrežama (mts, Telenor i Vip), usluge u romingu, internacionalni saobraćaj i usluge sa dodatnom vrednošću (VAS usluge).

Važnost standardnog kredita je 6 meseci od dana dopune. Standardni kredit korisnik može da koristi u nacionalnom i internacionalnom saobraćaju, u romingu, kao i za sa dodatnom vrednošću (VAS usluge).

ALO! mobilni kartice mogu da se kupe na kioscima i benziskim pumpama širom Srbije. Cena ALO! mobilni pripejd paketa je 200 dinara. Promocija važi do 31.12.2016.