Ed  Vestvik
Tanjug Ap
Ed  Vestvik

Tanjug Ap

Ed Vestvik, Foto: Tanjug Ap

Naime, Kristina Kohen, Vestvikova koleginica, prva je koje je optužila glumca da ju je silovao pre tri godine u njegovom stanu, piše magazin "Pipl", a potom se njenoj priči priključila i glumica Aruli Vejn.

Kohenova je najpre u objavi na Fejsbuku do detalja opisala kako se seksualni napad dogodio, navodeći da ju je njen tadašnji dečko odveo u stan poznatog glumca. Kako tvrdi, Vestvik je ubrzo predložio da imaju grupni seks, što je ona odbila. Kohenova je potom poželela da napusti stan poznatog glumca, ali su je ipak ubedili da ostane na večeri i malo odmori u susednoj sobi.

- U jednom trenutku sam i uspela da zaspim, ali sam doživele grubo buđenje kada sam shvatila da je Vestvik na meni i gura prste unutar mene. Rekla sam mu da prestane, ali nije vredelo. Bio je jači od, zgrabio mi je glavu, počeo da trese i rekeo mi je da želi seks. Bila sam užasta, nisam mogla ni reč da izustim, niti da se pomerim. On je jednostavno legao na mene i silovao me. Bilo je to užasno iskustvo, a dani koji su dolazili, nisu mi donosili utehu - napsiala je između ostalog Kristina na Fejsbuku.

- Moj tadašnji dečko mi je rekao da sam kriva za silovanje, jer se nisam opirala. Ubedio me je da ćutim, da ne izlazim u javnost sa pričom o silovanju, da ne bih snosila posledice za takve optužbe. Dugo sam verovala u tu priču, ali danas više ne - napisala je Kristina, a njenoj optužbi nedavno se pridružila i glumica Aruli Vejn, čije iskustvo je bilo podjednako traumatično. I Vejnova tvrdi da se seksualni napad desio pre tri godine i da zbog stida nije želela da prijavi glumca.

 Nakon skandala Vestvik nije davao zvanične izjave za medije, već je samo na Instagramu napisao da ne “poznaje dotičnu” i da nikada nije silovao nijednu ženu, a policija u Los Anđelesu trenutno vodi istragu protiv poznatog glumca.

Inače, Ed Vestvik je u vezi sa koleginicom Džesikom Serfajti, a glumac je pre dve nedelje fotografisan dok je birao verenički prsten za devojku.

Komentari (1)

momazver

09.11.2017 21:55

Kristina sestro, priča ti je malkice vrtoglava... od opijata i alkohola koje ste verovatno koristili,pa ti se malo zavrtelo u glavi, ti legla da odmoriš i onda ti se sve to obilo o..hm..jednu stvar. ...IAKO SE NE MOGU OTETI UTISKU DA TE JE DEČKO- PRODAO!