Sačekaće novu priliku za debi: Paločević
Nenad Mihajlović
Sačekaće novu priliku za debi: Paločević

Nenad Mihajlović

Zvezda ga otpisala kao netalentovanog: Paločević, Foto: Nenad Mihajlović

Došao je u Vojvodinu prošle sezone kao veliko pojačanje, a sjajnim partijama u ovoj, stekao je poštovanje u taboru "lala", samim tim, zapao je za oko nekolicini stranih klubova.

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je Vošina desetka na pragu prelaska u Partizan, a Paločević je potvrdio za "Alo!" da interesovanje postoji.

- Bilo je razgovora prethodnih dana na relaciji Partizana i mog menadžera. Zasad se ne zna da li ću obući crno-beli dres, pošto postoje još neke ponude iz inostranstva. U narednim danima, dobro ću razmisliti, sešću za sto i porazgovaraću sa ljudima iz Vojvodine, kao i sa menadžerom šta je najbolje za mene u ovom trenutku - kaže Paločević, koji će po svoj prilici ove zime napustiti "Karađore".

Jedna od najvećih uzdanica Nenada Lalatovića u jesenjem delu šampionata ističe da mu prija interesovanje Partizana i da mu je drago da neko ceni njegove igre, za razliku od kluba sa druge strane Topčiderskog brda, koji to nekad nije umeo.

- Bio sam kao vrlo mlad igrač na probi u Crvenoj zvezdi, ali tadašnji trener, kojeg ne bih da imenujem, otpisao me je uz obrazloženje da sam netalentovan. To me nije pokolebalo u nastavku jer sam znao da vredim. U Vojvodini sam pružio najbolje partije i pokazao sam ono što umem, što je zapalo za oko Partizanu. Drago mi je zbog toga jer čim me neko želi, znači da imam potencijala i da mogu da zaigram za jednog od "beogradskih večitih" rivala - ističe Paločević.

Interesovanje klubova, između ostalih i Partizana, postoji. Ponuda i ulog su na stolu... Videćemo kako će se stvari odvijati u narednim danima i da li će 23-godišnji vezista pojačati direktnog konkurenta za trofeje u oba takmičenja ili će se otisnuti preko granice.

Komentari (2)

Doktor

04.01.2017 17:39

Nisi sinko ti ni za Zvezdu ni za Partizan. Sedi gde si i budi srećan što si tu.

peli

04.01.2017 18:38

molim Upravu partizana da kontaktira sa vise nego talenovan GOLMAN TATIC JER JE SLOBODAN IGRAC.ZAR JE MOGUCE DA NIKO NEUME DA PRIVOLI OVO DETE DA POKAZE DA VREDI PA I VOJVODINA TREBA DA DETE JER JE MLAD