FK Crvena zvezda
A. Dimitrijević
FK Crvena zvezda

A. Dimitrijević

FK Crvena zvezda, Foto: A. Dimitrijević

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su niški Radnički rezultatom 3:0 (1:0). Golove za tim iz Ljutice Bogdana postigli su Pešić u 40. minutu i dva puta Srnić u 57. i 87. minutu.

Crveno-beli su želeli pobedu i napadali od samog starta. Imala je Zvezda nekoliko dobrih prilika uglavnom preko novajlije Aleksandra Pešića, koji ih je propuštao, da bi isti igrač pet minuta pre odlaska na odmor svojim prvencom doveo tim Vladana Milojevića u vođstvo.

Gol koji je svakako dao vetar u leđa fudbalerima Zvezde. Nastavili su da kontrolišu igru i stvaraju šanse, a u drugom poluvremenu potvrdili su dominaciju preko Slavoljuba Srnića, koji je na još jednom meču pokazao da i te kako ume da bude opasan po protivničke golmane.

Zvezdu u četvrtak očekuje meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na svom terenu proiv praške Sparte, a u narednom kolu Superlige otići će na megdan Radu.

Komentari (2)

Mils

24.07.2017 05:39

Je li to po vama Srnic dao i drugi gol da ne biste napisali da je pao iz ofsajda.

miki

24.07.2017 09:20

@Mils - A ti si video da je Boaći dodirnuo loptu ili ne? Preko snimka možda se vidi ali ako ga usporiš 50% a sudije teško da su videle.Onda idi pa sudi