Filip Đorđević
Alo/M.Metlaš
Filip Đorđević

Alo/M.Metlaš

Đorđević u vreme kada je pozivan u reprezentaciju Srbije, Foto: Alo/M.Metlaš

Gostujući u četvrtak u redakciji "Alo!", generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, otkrio je želje i planove kluba za predstojeću fudbalsku "pijacu" na kojoj će mu jedna od želja biti da angažuje doskorašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića.

Đorđević je svojevremeno blistao za francuski Nant zahvaljujući čemu je i pozivan u reprezentaciju, za koju je na 14 nastupa postigao četiri gola.

Zvezdan Terzić

Alo!/Marko Metlaš

Zvezdan Terzić u poseti redakciji Alo, Foto: Alo!/Marko Metlaš

S druge strane, otkako je stigao u Lacio, nekako je bačen na marginu kluba i fudbalskih dešavanja zbog čega očajnički želi da promeni sredinu.

To zna i Zvezdan Terzić.

filip đorđević

Profimedia

Filip Đorđević u dresu Lacija, Foto: Profimedia

"Đorđeviću ističe ugovor, veliki je zvezdaš, pričaćemo s njim. Ne kažem da ćemo ga dovesti. A namera nam je da angažujemo dva špica, jer imamo Pešića i Joveljića, uz pretpostavku da ćemo Pešića prodati posle kvalifikacija. Imamo šest kandidata, a jedan je Đorđević. Moramo da vidimo u kakvom je stanju, ne igra godinu dana", veli Terzić.

Đorđević je ponikao na "Marakani", ali nije dobio pravu šansu (odigrao tek osam mečeva za prvi tim), pa se pre 11 godina otisnuo u inostranstvo.