Ljupko Petrović
Marko Metlaš
Ljupko Petrović

Marko Metlaš

Grof je odlično pročitao igru Ludogoreca: Petrović, Foto: Marko Metlaš

Strelci za crveno-bele protiv Metalca bili su Vijeira, Ruiz i Poletanović, što je dobra vest uoči novog susreta sa Ludogorecom, koji će morati da juri gol, zbog 2:2 iz Bugarske.

Ljupko Petrović, trener Levskog iz Sofije, priznao je da nije očekivao da Katai počne na poziciji na kojoj je obično Vijeira, ali dodaje da je to bio pravi potez trenera Grofa Božovića.

- Bliža opcija je da Grof ponovo počne sa Kataijem kao centarforom, ali opet, ne bih se iznenadio i da Vijeira dobije mesto u startnih 11. U svakom slučaju, i da počne bez Portugalca, za očekivati je da dobije šansu u nastavku, posebno ako bude trebalo. Ovo je moje mišljenje sa strane, naravno, ništa ne mora da znači. Iznenadio sam se kada je Katai počeo kao najistureniji igrač u Razgradu, ali se to pokazalo kao dobar potez Božovića. Ko god da počne, verujem da će to biti dobitna kombinacija - rekao je Petrović za „Alo!”.

Katai i Vijeira

Marko Metlaš

Ko god da počne, nema greške: Katai i Vijeira, Foto: Marko Metlaš

Bivši strateg crveno-belih je uveren u prolaz srpskog predstavnika u plej-of Lige šampiona.

- Apsolutno Zvezda ide dalje. Ima povoljan rezultat, trebalo bi da igra tako da ne srlja, da ne bi ostavila prostor Bugarima da eventualno daju gol. Ja mislim da će to Grof da učini kako je uradio u Razgradu, pošto je dobro pročitao igru Ludogoreca. Odlično je postavio igru svog tima, smatram da će ih nadmudriti i u Beogradu, i pred prepunim stadionom Zvezda je ipak mnogo bliža poslednjem krugu kvalifikacija. Rekao sam i pred prvi meč da je Zvezda uvek Zvezda, i od ove godine bismo konačno mogli da je gledamo u Ligi šampiona - zaključio je Petrović.