Košarkaši Zvezde
Profimedia
Miroslav Muta Nikolić

Miloš Cvetković

Mnogo sam se iznervirao posle drugog poraza - Miroslav Muta Nikolić, Foto: Miloš Cvetković

Uoči sutrašnjeg meča u „Areni“ (20.45) u čudo veruje i Miroslav Muta Nikolić, nekadašnji trener Zvezde.

- Mnogo sam se iznervirao zbog Zvezde nakon drugog poraza (77:76), ali kad sam se smirio i realno sagledao situaciju, shvatio sam da je sve bilo kako treba. Odigrali su možda utakmicu sezone, borili su se, imali šansu, ali ne i sreće. Nerealno je ako je iko pomislio da će

Kvote: Rusi opet favoriti!

Iako se CSKA provukao kroz iglene uši u drugom meču serije, svetske kladionice veruju da će se sve rešiti u ponedeljak, zbog čega su dali kvotu 1,40 na Moskovljane, dok je kvota na Zvezdu 3,20.

Zvezda pobediti tek tako. Brojke sve govore - CSKA maltene ima neograničen milionski budžet, tu se radi o desetinama miliona, privatnim avionima... Kratko i jasno - moraš da platiš da bi bio ravnopravan sa drugim timovima - objašnjava u razgovoru za „Alo!“ asistent selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.

Popularni Muta nije štedeo reči hvale, pre svega na račun trenera crveno-belih Dejana Radonjića.

- Skidam kapu na ovakvom rezultatu, ekipa je sazrela, a sa njima i Radonjić. Posvetio se košarci skroz i postao ozbiljan trener. Nekako se stiče utisak da mu mnogi ne veruju, da misle da može bolje, ali evo da ja pitam - ko to može bolje i da li uopšte može?! Nema tu više priče u kojoj bi mogao da se osporava njegov rad. Možda je i najzaslužniji za sjajne partije - rekao je on.

U grotlu „Arene“ Zvezda će imati podršku navijača, a odavno je dokazano da sa „delijama“ može sve.

- Pazite, i da su pobedili CSKA, teško je slaviti protiv takve ekipe dva puta zaredom. Zašto da Zvezda nema snage za čudo? Očekivao sam pre početka serije da se igra pet utakmica. Dakle, da beograski tim napravi brejk, ali da CSKA vrati. Ma, i da izgube i naredni meč u „Areni“, prezadovoljan sam njihovom igrom i borbom, ali ipak mislim da će sutra pobediti. Igrači smatraju da mogu da budu ravnopravni sa svima i to je ono što je najbitnije - zaključuje Nikolić.

Komentari (1)

istina

17.04.2016 17:37

muta bio ostao jedno veliko NIŠTA! Udvara se kome stigne i priča gluposti! Sutra će već biti druga priča!