Severina Vučković i Igor Kojić
Instagram/igorkojic

Željko i Jovana Joksimović su sa sinom Kostom među prvima došli u hotel gde su se spremali za slavlje. Odmah za njima, došao je i Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom, koji je za naš list rekao da očekuje dobru organizaciju na venčanju.
- Idemo na svadbu. Očekujemo dobru organizaciju. Tek ćemo im reći šta im sve želimo - bio je kratak Piksi.


Goran Karan dan ranije je stigao u Beograd, a sa sobom je poneo i svoju gitaru. Da će odsvirati nešto za mladence, bilo je jasno juče ujutru jer je pevač otišao u salu da bi probao pesmu koju će pevati.

 

 

Kako saznajemo, većina zvanica je mladencima poželela dug brak.
- Seve i Igor su nasmejani primali čestitke od svojih gostiju. Većina im je poželela dug i lep brak, kao i da uskoro postanu roditelji. Mnoge Severinine kolege su poklon spakovale u kovertu, tačnije doneli su im novac - rekao nam je izvor s lica mesta.


Popularni hrvatski pevač Petar Grašo imao je tu privilegiju da otvori muzički deo veselja, pa su mladenci uz njegovu pesmi „Moje zlato“ odigrali prvi ples. Pored njih, slavlju su prisustvovali Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, Haris Džinović i Melina, Zlata Petrović, Đani, Mlađan Dinkić, Velimir Ilić, Ana Nikolić sa mamom, Saša Matić, Goca Božinovska i drugi.