Valjda će biti tu za baraž: Ana Ivanović
Profimedia
Valjda će biti tu za baraž: Ana Ivanović
Valjda će biti tu za baraž: Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Ipak, debakl je ostao u senci događaja van terena, a to se pre svega odnosi na Anu Ivanović, koja ovoga puta nije prihvatila poziv u reprezentaciju, zbog čega su je mnogi isprozivali jer je uoči meča njenih koleginica bila sa verenikom Bastijanom Švajnštajgerom na žurki u Mančesteru.

Ali kada se prašina slegla i strasti smirile, teniski stručnjaci su složni u oceni da nije smak sveta što je ovog puta odbila poziv.

Ječmenica i Ivana Jorović
Ječmenica i Ivana Jorović, Foto: TSS

- Treba je pozvati za sledeći meč, pa ako se odazove ni tada, onda bi možda bilo mesta za neke spekulacije. Ana je patriota, igrala je ranije bitne mečeve za reprezentaciju i gluposti su priče da igra samo kada joj treba kvota za nastup na Olimpijskim igrama. Ne treba prekidati saradnju sa njom i terati mak na konac - kaže počasni član TSS-a Radmilo Armenulić.

Da joj definitivno nisu uzeli za zlo odbijanje da nastupa za reprezentaciju, potvrdila je selektorka Srbije Tatjana Ječmenica.

Uvek tu za Srbiju: Jelena
Uvek tu za Srbiju: Jelena, Foto: TSS

- Ana zaslužuje igrama i kvalitetom da dobije poziv za reprezentaciju i dobiće ga. Nadam se da će prihvatiti. Žao mi je sa-mo što imamo vrhunske igračice, a nikako sve da uklopimo. Ali verujem da nas čeka svetla budućnost. Zadovoljna sam zalaganjem ostatka tima protiv Španije i najmlađe su pokazale da ih očekuju velike karijere - zaokružila je priču Ječmenica.

Nastupi Jelene i Ane za reprezentaciju

Teniserka: Ana Jelena
Godine:      28 30
Pobeda/poraza u singlu: 17/7 27/11
Pobeda/poraza u dublu: 3/2 7/5

 

Žreb za baraž danas u Londonu

Fed kup reprezentacije Srbije postavljena je za prvog nosioca za današnji (13) žreb u Londonu, kada će se izvlačiti parovi za plej-of mečeve Svetske grupe B. Naši mogući protivnici su Kineski Tajpeh, Belgija, Slovačka i Ukrajina.

Komentari (3)

Gabi

09.02.2016 11:06

Uf, kakva "igrica"...Zvaćete je da vas izvuče iz bule, a ako odbije - pokrenućete opet hajku u medijima da joj se zabrani nastup na Olimpijadi....I vi njoj opraštate?!

Срба

09.02.2016 12:47

Знамо да је "патриота" још од оног времена кад се фотографисала са, убицом Срба, Клинтоном и изјавила да је поносна на то!

stefi

09.02.2016 23:06

@Срба - I drugi su se slikali pa im se ne uzima za zlo.Nije mi jasno kako to da se Ani zamera da igra zbog kvote za oi a Jelena iz istih razloga se reaktivirala i nastupila a nije igrala od 2012.Niko to u medijima ne spominje ali se Ana blati iz sve snage,proglasava drzavnim neprijateljem a Jelena narodnim herojem.Da je Ana pametna pa da se zahvali i vise nikada ne zaigra.Nije zasluzio ni TSS,ni kvazi selektorka a bogami ni dobar deo javnosti.A sumnjam i da voli da se provodi uz Mitra Mirica.