Muamer Zukorlić
Vesna Lalić
Muamer Zukorlić

Vesna Lalić

Muamer Zukorlić, Foto: Vesna Lalić

- Definitivno je moja odluka da ostanem u parlamentu i to znači da ću opet biti različit od Ugljanina i Ljajića i da neću prodati glasove za svoj položaj u vladi. Uloga poslanika jeste bitna, ali nema privilegije vlasti, ni finansijske, ali ni što se tiče direktnog uticaja. Nisam došao u Beograd sa dva poslanika da bilo koga preglasam. Došao sam kao autentični predstavnik Bošnjaka i svih drugih koji su me glasali, ali i kao neko ko će ponuditi kvalitet - naglasio je Zurkolić.

On kaže da će imati nekoliko državnih sekretara u nekoliko ministarstava, ali da o tome neće da govori dok ne potpišu koalicioni sporazum.

- Uglavnom su to ona ministarstva sa čije pozicije bi moglo da se pomogne narodu iz koga dolazim. Cilj nam je da se otvori prostor za mlade Bošnjake, kako bi shvatili da vrata države za njih nisu zatvorena i da država shvata da im oni nisu potencijalna opasnost - rekao je Muamer Zukorlić.

Komentari (2)

adem

25.07.2016 08:08

On je odlučio da ne uđe u Vladu, a ne premijer. Hm !!!

momazver

25.07.2016 09:10

NIŠTA JA TEBI MUAMERE N E V E R U J E M....NITI ĆU!TI T A Č N O ZNAŠ ŠTA TREBA DA RADIŠ...IZNUTRA... I pogibeljno je za Srbiju što se ti nalaziš na čelu Odbora za obrazovanje,ali na ruku ti ide tradicionaln srpska - glupost. Verovatno će im doći iz dugmeta u glavu za 20 godina...ali biće pre kasno..kao i sa Kosovom!