Silovanje
Shutterstock
Silovanje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Četvorica Smederevaca, koje je njihova sugrađanka E. M. (26) prijavila za silovanje, dostavili su policiji snimke zabeležene mobilnim telefonom, na kojima se vidi da se ona tokom navodnog napastvovanja smeje!

Kako “Alo!” saznaje, mladići su posle privođenja izjavili da ih devojka poznaje odranije i da je pristala da bude sa njima bez ikakve prisile, tvrdeći da je to učinila navodno zbog toga što su svi imućni!

- Dvojica prijavljenih žive i rade u Austriji, dok druga dvojica potiču iz situiranih porodica iz Smedereva. Odmah posle privođenja u stanicu policije, jedan mladić je izjavio da su se naizmenično snimali in flagranti sa devojkom koja ih je prijavila. Iz džepa je izvadio mobilni telefon i inspektorima pokazao video-snimke na kojima se vidi da se devojka smeje tokom seksa sa njima - navodi naš izvor blizak istrazi.

Policija je uzela mobilni telefon radi uvida u video-snimke i provere da li je devojka na bilo koji način bila primorana da se tokom snimanja smeje.

- Osumnjičeni S. V. (25) , M. T. (24), Z. T. (22) i A. T. (18) tvrde da su po prethodnom dogovoru
automobilom otišli po devojku. Stali su pred njenu kuću, a ona je dobrovoljno ušla i sela na zadnje
sedište. Odvezli su se do obližnje livade, gde su sva četvorica naizmenično imala seks sa njom. Na
inicijativu jednog od njih, sve su snimali mobilnim telefonom. Oni su izričiti da je devojka htela da ide s njima u provod jer su svi imućni. Navode da je, verovatno, očekivala da će je oni posle seksa “nešto častiti”. Tvrde da im prethodno nije tražila novac za seks niti su joj oni to nudili, ali da su stekli utisak da je očekivala “da dobije još nešto”, pogotovo zbog toga što njih dvojica rade u Austriji - kaže naš sagovornik.

Mladići su bili izričiti da se nisu iživljavali i da nisu imali loše namere.

- Oni tvrde da su te večeri uživali u društvu pomenute devojke. Navode da su se odlično proveli
i da nisu primenili silu. Nije bilo svađe niti im je E. M. te večeri bilo šta prebacila. Nije im jasno zbog
čega ih je prijavila. Pretpostavljaju da je to učinila iz pakosti jer je nisu častili - objašnjava naš izvor i dodaje da se posle ovog slučaja podigla velika prašina.

Posle suočenja mladića i devojke, kao i uvida u izveštaj lekara koji su je pregledali, biće jasno šta se desilo. Ukoliko tvrdnje devojke nisu tačne, postupak protiv mladića biće obustavljen. U tom slučaju, devojka može da odgovara za lažno prijavljivanje silovanja, za šta je predviđena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

U slučaju da je lažna prijavala izazvala pokretanje krivičnog postupka, predviđena je kazna od šest meseci do pet godina.

Prihvatila poziv za „sudar”

Devojka E. M. je posle sporne večeri prihvatila poziv jednog od četvorice mladića da izađu nasamo.

- Posle zajedničkog izlaska sa trojicom drugova, pozvao sam E. M. da se ponovo vidimo. Autom sam otišao po nju do njene kuće. Te večeri smo takođe imali seks - izjavio je jedan od četvorice osumnjičenih mladića.

 

Komentari (24)

nikola

09.08.2017 10:51

@Jovana - Da, da, sad su gadovi, a da je uspela da ih strpa u zatvor ni krive ni duzne onda bi bilo super. Lepo joj 4 komada, masala.

Jovan

09.08.2017 10:54

@Jovana - Jovana da ti nije žao što i tebe nisu opleli. Ti bi radila džabe

Cane

09.08.2017 11:01

@Jovana - Zašto gadovi?Htela je sex dobila je sex, ada li je još nešto htela.... VidećemoZEUUZ

King

09.08.2017 11:39

@Jovana - Oni gadovi?? Kako onda nazivas devojku koja je pristala na rendaljku sa cetiri momka?? Ili mislis da su gadovi zato sto je nisu castili za dobro odradjen posao? Priznaj da te pali pomisao sa cetvoricom i to te ljuti pa okrivljujes njih :)

Andja

09.08.2017 12:32

@Jovana - @Nikola,Cane,King .. pa gadovi su .. zar vama uopste nije vazno gde stavljate vas o" organ" ?.. Odvratno .. tako su mogli i busnu dasku da upotrebe ..

Jole

09.08.2017 12:50

@Jovana - Zasto, zato sto nisu platili? To je kao u vicu sa prostitutkom koja ode u menjacnicu i kada sazna da su evri lazni pocne da vice da je silovana. Mizandrija je toliko uzela maha da postaje opasno, a zene ne vide da im ispiraju mozgove "zlim muskarcima" ne bi li ih prevele na svoju stranu. Lezbijke u napadu, a zene jedva docekale.

jovan

09.08.2017 19:25

@Jovana - to su obicne jajare..imucne stipse , divljaci..primitivci...ako je nisu silovali onda su je obmanuli..koriste tudju nemastini..jadnici..

Duskoraich

10.08.2017 08:49

@Jovana - A gde muz ?!

pera rogonja

09.08.2017 10:38

Da momci nisu imali snimak,odmah bi otisli u istrazni zatvor.Moguce je da su imali dogovor da plate seksualne usluge a da to nema na snimku.Nesto ima zbog cega ih je prijavila.Posle redaljke je izasla sa jednim od cetvorice i ponovo imala seks.Sigurno je ocekivala isplatu ali su je zavrnuli.Momci niste fer jer ste snimali da imate alibi za besplatan seks.Pa ni kod babe nema djabe.

Andja

09.08.2017 12:28

@pera rogonja - Pobogu a ko jos dozvoljava da bude sniman / slikan u takvoj delikatnoj situaciji ..?.. sta ce im snimak reci mi ?..

Zivka

09.08.2017 10:46

A da li ona zna da su oni nju snimali tokom seksa? I sa kojim pravom su koristili mobilne aparate ? Ona može da ih prijavi i zbog snimanja protiv njene volje i daljeg širenja video snimka!! A sta ako su oni zapravo hteli da zarade na tom snimku tako što bi ga prosledili i prodali nekom sajtu? I šta ako ih je ona upravo zbog toga i prijavila za silovanje zato što su joj preti li da će snimak slati nekome?? To što se smejala takođe može da se opravda time da su joj sipali drogu u pice. Imucni su m

aca021

09.08.2017 12:29

@Zivka - Ne lupetaj.

Niš exspres

09.08.2017 12:50

@Zivka - @živka- E Živka,Živka d.pe će si pojedeš što nije bilo po scenariju koji je smislila tvoja velika pamet.Ili si se pronašla negde u ovakvoj priči? Prestani već jednom da tražiš djavola gde ga nema.

ivana

09.08.2017 18:07

@Zivka - Vrlo je realna pretpostavka da je bila na neki način drogirana. Mogli su joj ponuditi kolačiće sa ekstraktom marihuane, možda su pušili "travu,"...neke droge se distribuiraju preko sluzokože, u novije vreme upravo preko sluzokože vagine koja je dosta prokrvljena. Ako momci žive u inostranstvu, tamo su mogli i "pokupiti" te fazone. Sirota devojka, moguće, nije ni u stanju da shvati šta ju je snašlo.

momazver

09.08.2017 11:50

Men' je brate tu jasno da je 'tela i vid'la spermirce...za džabe...nekoliko komada puta!

MAKI

09.08.2017 12:18

A da nije mozda preokret zato sto su mladici imucni pa se od silovatelja prave zrtve.

oloasgastarbajterski

09.08.2017 12:42

Bogati na livadi u autu sex. Dziberi. Mamu svoju snimali kad je j.PLJUC

Tina

09.08.2017 17:54

Možda su u autu pušili marihuanu? Ako devojka nema iskustva sa tim, nije mogla ni da zna da upravo marihuana nadražuje odredjene centre u mozgu i izaziva nezadrživ smeh. I, naravno, otpušta"kočnice."

Mislis

10.08.2017 10:31

@Tina - Iz iskustva ili ....???

Tanja

09.08.2017 18:20

Ne mogu da shvatim mladiće koji urade sve to bilo kojoj ženskoj osobi. Ako je i pristala na to, onda je ona u nekom ozbiljnijem problemu, mentalnom ili finansijskom. Normalni, karakterni ljudi nikad ne bi nekome uradili ovako nešto. Ni samima sebi. Ovaj dogadjaj je bruka za njih četvoricu. Još malo fali pa da pomislimo da su latentni homoseksualci.

kopaonik 1999

09.08.2017 20:17

Imućni,situirani a eto i snimali.Samo snimanje je krivicno delo da neidemo dalje.Tako ce proći 10 dana sa nanogicom a ona kriva u svakom slučaju.

kopaonik 1999

09.08.2017 20:24

niš ekspres""uspori malo,sigurno i ti imas "situirane dečake "a kako bi reagovao da imaš devojke.Nelupaj svasta.

mrki

10.08.2017 09:02

samo poremeceni likovi mogu imati ovakvu vrstu seksa,bez obzira da li je bilo pristanka od strane doticne zene...medicinska struka treba da da svoje misljenje,a o moralu tih seljacina ne treba ni raspravljati...bagra koja ne trba da ima potomstvo...