Dragiša Binić
Milan Ilić
Dragiša Binić

Milan Ilić

Dragiša Binić dolazi u sud sa advokatom Dobrivojem Glavonićem, Foto: Milan Ilić

Binićev advokat Dobrivoje Glavonić naveo je da je Ražnatovićeva, koje ja bila predsednik FK Obilić ključni svedok i da bi dokazala da bivši fudbaler i nekadašnji funkcioner FK tog kluba, nije ni na koji način učestvovao u transferu igrača FK Obilić, "teškom" tri miliona evra.

O ovoj odluci sud treba da se izjasni do 16. septembra kada je zakazano novo suđenje Biniću, koji je u kumovskim odnosima sa Cecom. Ukoliko sud ne bude prihvatio Cecu za svedoka, uslediće iznošenje završnih reči a a zatim i presdua Biniću i Dimitrijeviću.

Svetlana Ražnatović

Goran Srdanov

Ključi svedok. Svetlana Ražnatović, Foto: Goran Srdanov

Kako Alo.rs saznaje, advokat Dragan Krgović i sportski menadžer Dejan Joksimović potvrdili su juče u beogradskom Višem sudu da Binić nema veze sa transferom Obradovića u ruski klub.

Binić je nakon suđenja izjavio za Alo.rs su svedoci potvrdilo ono o čemu on priča već sedam  godina na sudu.

- Sada je potpuno jasno i da nisam imao veze sa transferom i prebacivanjem novca. Sve to sam rekao i dok sam saslušavan u svojstvu svedoka - rekao je Binić.

Binić je ranije negirao na suđenju da ima bilo kakvu vezu sa transferom Obradovića u Lokomotivu.Onje tokom suđenja ispričao da je 2001.bio na funkciji generalnog direktora "Obilića", ali da se bavio samo fudbalskim pitanjima, ne i finansijskim. On je istakao da je posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana, želeo da pomogne tom klubu, u kome je volontirao, napominjući da nije imao nikakvu korist od transfera Obradovića u Moskvu.

Binić je tada rekao i da je netačno da je ugovor sklopljen u Moskvi, budući da on nije odlazio tamo, već je, koliko se seća, dokument poslao faksom.

Komentari (1)

Zeljko

26.05.2017 16:16

La madrena u sve umesana