Zorica Brunclik
Vesna Lalić
Lena Kovačević

Instagram

Lena Kovačević, Foto: Instagram

LENA KOVAČEVIĆ

Ocena 5

Prelepa žena i u jednostavnim stvarima može da blista! Lena je pravi dokaz za to, a ovo što nosi je primer odličnog uličnog stila. Čizme preko kolena savršeno su se uklopile uz predimenzioniranu kariranu košulju, a crvena torbica je lep detalj. Lena zaista izgleda odlično!

Marija Radmanović

Rajko Ristić

Marija Radmanović, Foto: Rajko Ristić

MARIJA RADMANOVIĆ

Ocena 4

 

Ovo je jedan trendi stajling koji je pomalo nedovršen. Tu su svi aktuelni komadi - prsluk, zvoncare i obična bela majica, ali nešto nam ovde fali. Upečatljiv asesoar u jarkoj boji odlično bi razbio monotoniju i Marijin stajling učinio mnogo zanimljivijim. Ovako nas nije baš oduševila.

Jelisaveta Orašanin

RAS

Jelisaveta Orašanin, Foto: RAS

JELISAVETA ORAŠANIN

Ocena 3

Pliš je hit, to znamo svi, ali Jelisavetin stajling izgleda kao da je pozajmila maminu kućnu haljinu iz 1983. Model je lep, ali izgleda kao da joj je veći za bar tri broja! Cipele nam se dopadaju kao i Jelisavetina neobavezna šminka i frizura, ali ubuduće ne bi trebalo da prikriva svoje zgodno telo ovakvim haljinama.

Goca Tržan

Instagram

Goca Tržan, Foto: Instagram

GOCA TRŽAN

Ocena 2

Pokušaj originalnosti ili reinkarnacija Bitlđusa? Pevačica Goca Tržan se za snimanje popularne emisije pojavila u zlatno-crnim pantalonama na pruge, koje su nas užasno podsetile na omiljenog nam lika iz crtaća, a i ostatak autfita bio je prilično zanimljiv. Zlatna jakna i prenabudženi čoker nimalo ne laskaju Gocinom izgledu i mislimo da ipak treba da se trudi da upečatljive komade kombinuje sa klasičnim. Utisak će biti mnooogo bolji.

Zorica Brunclik

Vesna Lalić

Zorica Brunclik, Foto: Vesna Lalić

ZORICA BRUNCLIK

Ocena 1

Da su je u ovakvom izdanju slikali na putu do kontejnera, skroz bi nam bilo jasno zašto je Zorica u plišanoj pidžami i gležnjačama na štiklu. Folk pevačica se na jednom snimanju pojavila ovako obučena i nismo sasvim sigurni da li je bila u žurbi ili želi da ostavi utisak osobe koja može baš sve da iznese. Bilo kako bilo, ovakvi ispadi ne bi smeli da se ponove.

Komentari (2)

Mirka

29.11.2016 02:10

Zorica je bila i ostala cirkus.

Zoran - Tico - Tico

29.11.2016 07:44

Brunclik. Tako se oblači žena u vašarskom sekonhandu, postavljenom ispred cirkusa.