Zorica Zoka Mitrović
Privatna arhiva
Dejan Nestorović

fejsbuk

Dejan Nestorović, Foto: fejsbuk

Dejan Nestorović, borac za ljudska prva i direktor NVO „Sigurna pozicija”, kaže da je Zorica Mitrović, sadašnja devojka Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, imala ambiciju i želju da se oproba kao voditeljka na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. 

- Zoricu sam upoznao na jednoj televiziji, radila je u organizaciji i brzo je napredovala do mesta asistenta i zamenika producenta jednog ogromnog TV projekta. Bila je producentova desna ruka. Vrlo je spretna i požrtvovana u organizovanju TV projekata. Verujte mi, radi se o ženi neverovatnih menadžerskih sposobnosti. Ne, čudi me što je sada u centru medijske pažnje jer ona želi da bude poznata. I ona zna sve o Zoranu Marjanoviću! - priča Nestorović i dodaje:

Zorica Zoka Mitrović

Privatna arhiva

Zorica Zoka Mitrović, Foto: Privatna arhiva

- Zorica mi je priznala da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem dva dana pred njegov ulazak u rijaliti “Zadruga”  i da  on neće ostati duže od nedelju dana. Analizirajući njegov boravak u rijalitiju, s obzirom na to da sam dva puta bio učesnik sličnih TV formata, koji su za mene bili sociološki eksperiment, privukle su mi pažnju dve stvari. Nikada, ali nikada, pred milionskim auditorijumom se ne prekrivaju oči naočarima, kao što je to radio Zoran Marjanovića. I kada ih je povremeno skidao u rijalitiju, pogled mu je uvek išao ulevo od sagovornika, što jasno govori da nešto krije, iako je svestan da je tu samo zbog jedne stvari, a to je ubistvo njegove supruge, a ne zato što je interesantan javnosti zbog njegovih kompozicija! Drugo, prikrivao je da nema devojku, a imao je Zoricu, koja je vrlo sličnog fizičkog izgleda kao njegova pokojna supruga - ističe Dejan Nestorović.

Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

 

Komentari (6)

MM

25.09.2017 13:50

Verujem da ima izuzetne menadžerske sposobnosti. Vidi se kako je organizovana familija Marjanović posle ubistva, verovatno i pre.

Treba

25.09.2017 13:53

ona da bude voditeljka u jednoj ustanovi u Požarevcu u blizini autobuske stanice. Ko zna šta sve zna ta žena.

mile

25.09.2017 15:17

Tuznooo. Ko sve nece koristiti marketing na osnovu mrtve Jelene!? Ko su sad ovi?

IGOR

26.09.2017 05:25

@mile - "medijska pažnja", pa je veće dobila kad je džipom pokušala da pregazi policiju.... a odbiće je još više kada se dokrači istraga.......

"Sloboda" je OK!

25.09.2017 15:29

Gle jos jedan psiholog?!!Zoricu si malo na finjaka ispljuvao,a Zorana si pazljivo posmatrao!Licna zainteresovanost ili profesionalna???

DIOR

26.09.2017 04:36

@"Sloboda" je OK! - Ova je luda ko struja!