Zorica Marković
Printscreen
Zorica Marković

Printscreen

Zorica Marković, Foto: Printscreen

Naime, Zorica je otkrila da je ponovo dobila poziv da uđe u rijaliti, te s toga postoji mogućnost da se ponovo nađe pred kamerama.

- To je uvek dobro plaćen posao, ali nije mi na prvom mestu. Ja sam od rijalitija kupila stan i hvala Pink televiziji na tome. Otišla sam na Farmu misleći da je ta igra lakša… Priroda, milina, asociralo me na moje rodno mesto… Igrala sam s ljudima koji su tu igru apsolvirali i bila sam figura iako sam navodno pametna. Rijaliti je mentalni seks i ja to volim - ispričala je Zorica za Svet.

 

Komentari (6)

saja

14.02.2018 00:28

Nemam pojmašta im znače ovi rijalitiji.

nada

14.02.2018 01:13

Kako sada da opet ulazi kada je pre par dana osvanula vest da Zorica uci intenzivno engleski jezik jer je dobila ponudu da u Londonu ucestvje u Rijalitiju ?????????? Ko laze a ko koga maze ?

Zasavje

14.02.2018 06:59

Nadamo se ako udzes da ces biti iskrena tj.neces biti placena da stitis nepravdu kao ostali!!! Mozda opet pocnemo gledati zadrugu .

Bilja

14.02.2018 07:24

Koliko je koji učesnik dobio od rijalitija, ipak na kraju,jedino zna samo taj učesnik. Sve ostalo je priča a možda i dizanje cene sebi samom, jer kada dodju godine, a pevača u ovoj Srbiji bar ima koliko hoćeš, onda i rijaliti dobro dodje da se zaradi koja para. U poslednjih 14 godina, koliko traju raznorazna takmičenja Granda i Pinika, u Srbiji ima preko 300 pevača. Teško je izboriti se za svoje mesto, i mladima i lepima, a naravno, i starijma. Samo oni znaju da li su dobili te pare ili samo deo

Darko

14.02.2018 08:22

Nacin na koji funkcionise ovakav program i sami ucesnici Parova i Zadruge podsecaju na politicare ...uvek su jedni te isti i u svoja "kola" ne primaju ili retko primaju nekog novog . Utisak je da su politicari i ucesnici ovih programa povezani u organizacije ciji je cilj sto vise zaludeti narod nebitnim stvarima !!!.

Marko

14.02.2018 12:11

Nadam se da ces biti dosledna svojih reci i da ces podrzati Kiju i njenu borbu sa vetrenjacama.