Maja Nikolić i Zorica Brunclik
screenshot Youtube
Maja Nikolić i Zorica Brunclik

screenshot Youtube

Maja Nikolić i Zorica Brunclik, Foto: screenshot Youtube

Zorica i Maja se neprestano kače iz emisije u emisiju, a sinoć je došlo do pravog usijanja kada je Zorica rekla Maji da triola nije nežni triler kako je ona tvrdila.

- Definicija Majina nema veze sa životom - rekla je Zorica objašnjavajući Maji šta je zaista triola.

Maja je tada Zoricu prozvala da je "gospođa ministarka", na šta je Zorica odmah reagovala i tražila da joj se objasni šta to znači. Maja joj je odbrusila da je tako zove jer je pokondirena tikva kao iz romana “Gospođa ministarka”.

- Ste čitali "Pokondirenu tikvu"? - upitala je Maja.

- Majo, ti postiš, a koliko znam u Bibliji piše da "greh ne ulazi na usta nego izlazi iz usta", a ti si se toliko ogrešila o mene. Toliko puta. Evo, i večeras... – rekla je Zorica, a onda je Maja nastavila

da je proziva spominjući i fakultetsku diplomu.

- Majo, pošto je vreme posta, lepo me zamoli dete da ti oprostim, da idemo dalje, da se vodimo kandidatima i da o njima pričamo, a ne da pričaš takve gluposti! – odbrusila je Zorica.

Maja joj je odgovorila da treba da se izvini svima jer je i žiri i Milana vređela i da Zorica upućuje reči koje bole, a dok njene šale nikoga ne vređaju.

 

U sve se na kraju umešala Dragana.

- Je li mogu ja nešto da kažem? Ja moram da pitam da li ovde ima ikoga u publici ko je moja rodbina? - setila se Dragana šala da je njena rodbina u žiriju.

- Kada si ustala pomislio sam da ćeš da pitaš da li ovde ima nekog iz Srpske pravoslavne crkve – našalio se Kalinić.

Komentari (3)

Сале

16.04.2017 17:07

Наша бедна српска посла!

Драгомир

17.04.2017 07:27

На интернету пише да Зорица има свршени факултет и књиге од другог факултета.Да је знала како је лако свршит факултет она би завршила и средњу школу.Там' пише да је рођена у Београду а ја колико знам била је повећа сиротиња у Смедереву те је ки девојче певала по кафанама.А да има добрих песама то је истина!Због необичног презимена Зорица је говорила да су њени по оцу ,,плаве крви,,?Грофови!Да,да,то се причало. А причало се да су правили корита и гатали у длан?Зашто онако боји косу?

Pera Detlic

17.04.2017 10:47

Pevaljke sa nase estrade........