Zorica Dukić
Dejan Briza
Zorica Dukić

Dejan Briza

Zorica Dukić , Foto: Dejan Briza

Učesnici su diskutovali koliko je bitna finasijska sigurnost za odabir supružnika u braku.

Zorica Dukić je rekla:

- Ne bih mogla da budem sa nekim ko ne zarađuje i traži od roditelja novac. Ako neko ima 35 godina, ne zna da se snađe, i traži od roditelja, šta mi više ima da pričamo. Moja majka je sa sela, ja se time ponosim, i pružila mi je sve što mi je trebalo. Ali, naravno da svi mi težimo da svojoj deci obezbedimo bolje - iznela je svoje mišljenje Zorica.

Komentari (6)

?!

07.10.2017 16:41

Pa zar ona nije u svom SALONU lepote? Toliko uspešna privrednica a jedva čeka da je pozovu u rijaliti.

Vuki

07.10.2017 16:49

Nije loša ovako, samo malo da se doedukuje..

momazver

07.10.2017 17:55

Ti si ćero lezilebovićka.Tražiš sominu da mu uvališ izraubovanu ribu.Želim ti da uspeš u tom *snalaženju*.Žalosno je što su ti na prvom mestu metode,kriterijumi tipa*da se snadje* i slično tome.Poštena deca ne mogu, ne znaju, NISU VASPITANA *da se snadju*...nisu uvlakači po političkim strankama,nisu lopovi.Tebe je majka odgajila zahvaljujući kući i seoskoj okućnici.Radnička deca i njihovi tranzicijom ubijeni roditelji imaju samo zemlju u saksijama i gladuju jer su zagrebani od onih *snadjenih*.

David

07.10.2017 19:29

A i ti si se sluzila lazima.Prvo si pricala da si imala od ptice mleko a radnicko si dete .Koga ti foliras dolazis iz skromne porodice .Tebi je od ptice mleko kad imas da jedes i da pijes.Koga ti izigraas skoro si tek dosla do nekih para ali nivo se nemoze kupiti.Ostaces zauvek samo devojka iz predgradja.

Marina

07.10.2017 19:40

Zorice iz blata si izasla i zato nemoj sad da pocenjujes druge ljude koji se muce za 200 ili 300 eura mesecno. A na sve to i nisi neka riba kad si toliko toga morala da doradjujes na sebi. Sa takvim ponasanjem i izgledom jedino mozes da privuces nekog kontraverznog bez mozga kao sto si i ti. Steta sto tu nisu ubacili neku pravu lepoticu svojih prirodnih obrva i trepavica pa bi ti videla sto bi te neko primetio. Svima su nam pokazali tvoje slike, ni kao devojcica nisi bila lepa tugo tuzna.

Leka

08.10.2017 08:44

To reče Zorica Dukic i ostade živa. A ja ne bih oženio osobu koju nije sexsao, samo ko nije hteo.