Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
Alo!/Dejan Briza
Zorica Brunclik

Alo!/Rajko Ristić

Zorica Brunclik, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U razgovoru za „Alo!” pevačica nam je otkrila sa kim lakše sarađuje, koliko joj je važan savet koji dobija od Zlate, ali i da li, poput mnogih roditelja, forsira ćerku da se što pre uda.

Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš

Alo!/Dejan Briza

Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Foto: Alo!/Dejan Briza

 - Slušam savete koje mi daju i Miroljub i Zlata. Desila se samo jedna situacija u kojoj sam otkazala poslušnost, kada me je terala da probam jedan komad garderobe koji mi je donela. Rekla sam: „Neću, i gotovo!”, i nije postojala mogućnost da se predomislim, ali u ostalim situacijama ne pravim problem. Jer ako sam joj već ukazala poverenje, glupo bi bilo da tražim njen potpis na nešto što nije uradila - započinje priču za „Alo!” Brunclikova i otkriva koje savete Zlata odbija da posluša.

Miroljub Aranđelović Kemiš

Alo!/Rajko Ristić

Miroljub Aranđelović Kemiš, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 - Svaki roditelj često hvata sebe kako detetu izgovara rečenicu: „Pa dobro, dokle ti misliš...?”, ali za sada se ta rečenica ne završava pitanjem o udaji. Jer ove moderne devojke nemaju potrebu da se udaju. Eto, one će da dovedu momka kući i to vam je to - kaže kroz smeh Zorica i dodaje:

- Ne znam zašto izbegavaju tu temu, ali mislim da je Zlata jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji. Jeste, verujte jednoj majci kada kaže - nastavlja u duhovitom maniru Zorica, koju uskoro očekuje promocija novog albuma - „Trebaš mi”.

- Verovali ili ne, za ovih 11 i po godina, otkako ništa novo nisam objavila, radila sam više nego ikada. Pesme koje sam snimila pre 20 i više godina odjednom su doživele renesansu, i bilo mi je neprimereno da gušim njihovu ponovnu popularnost. Ono što vredi, to i traje, i imam sreću da sam otpevala mnoge dobre pesme - kaže Zorica i pojašnjava:

- Mladi pevači vode računa o tome koliko im pesme imaju pregleda na „jutjubu“, ali sebe ne mogu da stavim u tu kategoriju. Bez lažne skromnosti, ja ipak imam ozbiljnu karijeru - zaključuje Brunclikova.

Komentari (5)

momazver

18.01.2018 13:08

Pa dobro bre Zorice, ne teraj devojku da čini ISTE greške kao i ti. U mladosti

Miljan

18.01.2018 13:33

Neće da se udaju.Što da vežu bika za pola kilo mesa ?

Kanus

18.01.2018 18:57

Svaku vezu Zorica ce da joj upropasti.

SANJICA

18.01.2018 19:00

NE RAZUMEM U KOM SMISLU NAJPOZELJNIJA?NITI JE NESTO LEPA, NITI OBRAZOVANA, JEDINO AKO SE NE MISLI NA NOVAC NJENIH RODITELJA A TO BI BILO SKROZ GLUPO?

čeka se red za njene savete

18.01.2018 22:40

Ćerka kao neki stilista,a oblači se gore od mame